ΜΗΝΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ Γ.Σ ΝΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ Ο ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ (ΦΩΤΟ)

Σε ανακοίνωση προχώρησε ο Γ.Σ Νίκη Λάρισας με αφορμή τις πρόσφατες επιτυχίες στο διασυλλογικό πρωτάθλημα και σε διεθνή μίτινγκ του εξωτερικού, για τα οποία σας ενημέρωσε πρόσφατα η σελίδα, ενώ ειδική αναφορά γίνεται και στη βράβευση αθλητριών του συλλόγου από το δήμο Λαρισαίων.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

Με το Μάρτιο να σηματοδοτεί την έναρξη των επίσημων πανελλήνιων πρωταθλημάτων όλων των κατηγοριών, μόνο ανεβασμένη μπορεί να είναι η ψυχολογία των αθλητριών του Γ.Σ «Νίκη» Λάρισας, καθώς ο Φλεβάρης αναδείχθηκε σε ένα μήνα επιτυχιών και εκπλήρωσης νέων στόχων για το σύλλογο και τους ανθρώπους του!

Ξεκινώντας, με το διασυλλογικό πρωτάθλημα Νεανίδων, Κορασίδων και Γυναικών στις αρχές του Φλεβάρη, τα κορίτσια του συλλόγου έκαναν έντονη την παρουσία τους στις οκτάδες και τα μετάλλια τόσο της Α’ όσο και της Β’ κατηγορίας.

Ακολούθησε το διεθνές τουρνουά ρυθμικής γυμναστικής στην αδελφοποιημένη πόλη της Βουλγαρίας, Στάρα Ζαγόρα όπου το σύλλογο και τη χώρα μας εκπροσώπησε η αποστολή της Νίκης με 22 αθλήτριες σε όλες τις κατηγορίες.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα του αγώνα της Βουλγαρίας επιβεβαιώνουν τη τεράστια δυναμική του αγωνιστικού τμήματος του συλλόγου που έφτασε τα 40 παιδιά, χωρίς να υπολογίζονται οι ακαδημίες, μέσα σε λιγότερο από 4 χρόνια λειτουργίας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παπακώστα Ελένη 1η στο σύνθετο

Δημουλά Έλλη 2η στο σύνθετο

Ριζούλη Κατερίνα 4η στο σύνθετο και 1η στην κορδέλα

Μάγγου Γεωργία 5η στο σύνθετο και 2η στην κορδέλα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Κωστοπούλου Δήμητρα 5η στο σύνθετο και 2η στο στεφάνι

Κόκοβα Βεατρίκη 3η στο σύνθετο και στις κορίνες

Χολέβα Μαρισίνη 1η στο σύνθετο, 2η στην κορδέλα και 3η στο στεφάνι

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Μπουκουβάλα Δέσποινα 1η στο σύνθετο, 3η στο στεφάνι και 1η στη μπάλα

Χατζοπούλου Μαρία 2η στις κορίνες και στη μπάλα

Χαλέβα Βάια 2η στη μπάλα και 6η στο σύνθετο

Βαλάση Αγγελική 1η στις κορίνες και 5η στο σύνθετο

Νάτση Σταυρούλα 7η στο σύνθετο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Παπαδημητρίου Ευαγγελία 1η στο σύνθετο, στο σχοινί και το Χ.Ο

Κατσαρού Ευθυμία 2η στο σύνθετο ,2η στο Χ.Ο και 1η στο στεφάνι

Ευσταθίου Παρασκευή 3η στο στεφάνι

Κανιούρα Αγγελική 5η στο σύνθετο 1η στο σχοινί και στη μπάλα

Κιούση Μαγδαληνή 8η στο σύνθετο, 2η στο στεφάνι και τη μπάλα

Μυλωνά Άννα- Μαρία 3η στη μπάλα

Ζάχου Αφένδρα 6η στο σύνθετο 4η στο σχοινί

Αφεντούλη Νεφέλη 7η στο σύνθετο

Ενώ οι πρωτοεμφανιζόμενες αθλήτριες Μακρή Χρυσούλα, Κόκκαλη Αθανασία και Στεργίου Φένια αποκόμισαν μία μοναδική εμπειρία και μοίρασαν  χαμόγελα σε όλο το στάδιο.

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Το Σαββατοκύριακο 24-25/2 δύο από τις μικρές αθλήτριες του συλλόγου ταξίδεψαν με την προπονήτριά τους Κανάκη Σοφία στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας και επέστρεψαν έχοντας στις βαλίτσες τους πολλά μετάλλια και νέες εμπειρίες.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Καρκαντού Στέλλα 4η στο σύνθετο 1η στο Χ.Ο και 2η στο σχοινάκι

Γιαμούζη Σύλια 3η στο Σύνθετο και 1η στη μπάλα

Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ

Τον κύκλο επιβράβευσης των κόπων, αθλητριών, προπονητών και γονέων του Γ.Σ «ΝΙΚΗ» ήρθε να σφραγίσει, η ετήσια εκδήλωση του Δήμου Λαρισαίων με τη Βράβευση των Διακριθέντων αθλητών σε πανελλήνιο επίπεδο για το 2017, το απόγευμα της 27η Φεβρουαρίου. Οι αθλήτριες του συλλόγου μας που βραβεύτηκαν είναι οι εξής :

Καπλάνη Περσεφόνη, Κιούση Μαγδαληνή, Μυλωνά Άννα- Μαρία, Ευσταθίου Παρασκευή και Κανιούρα Αγγελική. Αυτή η πεντάδα κατέλαβε την 1η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανσάμπλ με το πρόγραμμά τους στις 5 μπάλες, στα μέσα του Νοέμβρη του 2017, ενώ η Κανιούρα Α. στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παγκορασίδων κατετάγη 4η στο σύνθετο, 1η στο σχοινί και το Χ.Ο και 3η στο στεφάνι.

Σε αναμονή του αγώνα πρόκρισης Νεανίδων και Γυναικών που θα γίνει την Κυριακή 4/3/18 στη Θεσσαλονίκη, το Δ.Σ του συλλόγου συγχαίρει και στηρίζει την προσπάθεια όλων των παιδιών αλλά και των προπονητών και χορογράφων ( Ναταλία Μπελιάεβα, Κανάκη Σοφία, Πιτσίλκα Ευδοξία, Μάντζιου Ανθή, Νατσαρίδου Μαίρη και Ανδρεάδη Αρετή).

Τέλος η επιτροπή διοίκησης του σωματείου, όπως κάθε χρόνο, ετοιμάζει πυρετωδώς το 3ο παιδικό Φεστιβάλ γυμναστικής και χορού που θα λάβει χώρα στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης στις 18/3/2018, σε μια συνδιοργάνωση με την Περιφέρειας Θεσσαλίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ