ΦΟΛΕΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΦΩΤΟ)

Δέκτης νέων παραπόνων έγινε η σελίδα, αφού για πολλοστή φορά ασυνείδητοι επέλεξαν να ρίξουν φόλες σε κεντρικά πάρκα της Λάρισας προκειμένου να εξοντώσουν αθώες ψυχές που προφανώς ενοχλούν την ανύπαρκτη δική τους.

Όπως μετέφερε στη σελίδα αναγνώστης μας Λαρισαίος πρόλαβε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή το σκύλο του που την Τρίτη έπεσε θύμα φόλας που ρίχτηκε στην πλατεία του Προφήτη Ηλία, ενώ δυστυχώς δεν είχε ανάλογη τύχη ένα αδέσποτο γατάκι που τάιζε και προστάτευε ολόκληρη η γειτονιά, το οποίο κατέληξε μετά από φόλα που ρίχτηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο πάρκο του Αγίου Αντωνίου.

Έξαλλοι οι κάτοικοι της περιοχής τονίζουν πως το πάρκο, στο οποίο κινούνται καθημερινά δεκάδες φιλόζωοι αλλά και παίζουν πολλά μικρά παιδιά, γίνεται για μια ακόμη φορά στόχων ασυνείδητων που «σπέρνουν» φόλες εξοντώνοντας αδέσποτα μα και δεσποζόμενα ζωάκια.

«Είμαστε σχεδόν σε επιφυλακή και συχνά ελέγχουμε το πάρκο, ωστόσο οι απαράδεκτοι πάντα βρίσκουν τρόπο να σπέρνουν το θάνατο», τόνισε απογοητευμένος κάτοικος της περιοχής, ενώ φιλόζωοι ζητούν τη βοήθεια όλων ώστε να εντοπισθούν και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη οι δράστες της αποτρόπαιης πράξης.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ