ΑΓΡΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΠΙΡΤΖΗ-ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ

Για έργα που θα λύσουν μόνιμα το πρόβλημα των πλημμυρικών φαινομένων στα παράλια του νομού Λάρισας, αλλά και για μέτρα αποκατάστασης των ζημιών από τις πρόσφατες πλημμύρες έκανε λόγο ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδινής αυτοψίας που πραγματοποίησε στα παράλια

του νομού, την ώρα που όπως όλα δείχνουν άγρια κόντρα ξεσπά μεταξύ Περιφέρειας και υπουργού.

Οι διαπιστώσεις του κ. Σπίρτζη για «έλλειμμα συνεργασίας», αλλά και η μη κλήση του Κ. Αγοραστού στη σύσκεψη στα Χάνια είναι ενδεικτικά των όσων συμβαίνουν, ενώ όπως μαθαίνουμε από το γειτονικό Βόλο Δ. Κολυνδρίνη και Χρ. Μπουκώρος στράφηκαν με ανακοινώσεις τους εναντίον του κ. Σπίρτζη για τον ίδιο λόγο.

Πάντως η επίσκεψη του υπουργού στα παράλια έγινε γνωστή τελευταία ώρα και στα κομματικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως ο υπουργός Υποδομών μίλησε με σκληρή γλώσσα κατά του Περιφερειάρχη τόσο κατά την επίσκεψή του στα παράλια, όσο και σε αυτή στο Πήλιο, κάνοντας λόγο για «επιλεκτική δράση της Περιφέρειας» και απουσία ενημέρωσης με τεχνικά δελτία που δεν στάλθηκαν ποτέ στο υπουργείο!!

Άγνωστο παραμένει ποια θα είναι η αντίδραση του Κ. Αγοραστού και αν θα βρεθεί σήμερα στα Τρίκαλα, όπου και θα περιοδεύσει το κλιμάκιο του υπουργείου προκειμένου να ενημερωθεί για τις ζημιές από την πρόσφατη κακοκαιρία.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ