Γ. ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗΣ: ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΕΠΑΞΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ

και αναδείχτηκαν νικητές λαμβάνοντας το βραβείο της ανθρωπιάς”.

Με αυτό το μήνυμα ο Βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης, θέλησε να δείξει την ευγνωμοσύνη του, και το σεβασμό του προς όλους τους ανθρώπους που συμμετείχαν στο Μαραθώνιο ανθρωπισμού, πολιτισμού και αλληλεγγύης που έγινε στον Κραννώνα του Δήμου Κιλελέρ, όπου σε μια πορεία 10 χιλιομέτρων αναδείχτηκε η μέγιστη προσφορά όλων στο φιλανθρωπικό χαρακτήρα της διοργάνωσης, όπου τα έσοδα θα διατεθούν στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Λάρισας, για τις ανάγκες των καρκινοπαθών.

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης συνεχάρη όλους τους συνδιοργανωτές, που μέσα από την κορυφαία εκδήλωση ανέδειξαν τον πολιτιστικό θησαυρό της περιοχής, που αποτελούσε μία από τις σημαντικότερες πόλεις της Πελασγιώτιδας κατά τους αρχαϊκούς και κλασσικούς χρόνους, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να μετακινηθούν με λεωφορεία στους αρχαιολογικούς χώρους.

Ο 1ος Κραυξίδειος αγώνας δρόμου, που πήρε το όνομα από τον αρχαίο Έλληνα Ολυμπιονίκη από την περιοχή Κραννώνα Θεσσαλίας, όπου στέφθηκε νικητής στο ιππικό αγώνισμα του Κέλη το 648 π.χ. αποτελεί ήδη θεσμό, τόνισε ο Βουλευτής Λάρισας για όλη την Ελλάδα, αφού επισφράγισε με την επιτυχία του, την μοναδική ιστορικότητα της περιοχής σε συνδυασμό με τη “φωνή” ευαισθησίας όλων όσων συμμετείχαν.

Το να είσαι άνθρωπος, και να το δείχνεις, φάνηκε σε όλο του το μεγαλείο σε αυτή την ξεχωριστή διαδρομή που έγινε εδώ”  δήλωσε ο Γιώργος Κατσιαντώνης επισημαίνοντας ότι “τα μετάλλια ανήκουν επάξια σε όλους σας, σας ευχαριστούμε και σας ευγνωμονούμε για την προσφορά σας στο συνάνθρωπο”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ