Η… ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ ΣΤΟ «ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΕΙΟ»! (ΦΩΤΟ)

Η… σημειολογία ευθύνεται για την αίθουσα που επιλέχθηκε για την εκδήλωση της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης» για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αφού όπως αποδείχθηκε το «Χατζηγιάννειο» μόνο τυχαία επιλογή δεν ήταν, μιας και 4 περίπου χρόνια πριν γεννήθηκε σον ίδιο χώρο η ιδέα της «Συμπαράταξης».

Το αδιαχώρητο στην αίθουσα που αποδείχθηκε πολύ μικρή για να «σηκώσει» την απίστευτη προσέλευση, αφού το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο πρώην υπουργός Γ. Ραγκούσης, οι δήμαρχοι Τυρνάβου και Φαρσάλων κκ Π. Σαρχώσης και Άρης Καραχάλιος, ο πρώην δήμαρχος Χρ. Καφφές, ο πρώην επικεφαλής της «Λαρισαίων Πόλις» Γ. Σάπκας, ο γραμματέας της ΝΕ του ΠΑΣΟΚ Β. Γιαννούλας, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Π. Παπαγεωργίου, ο πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Θ. Ψύρρας, το στέλεχος της ΛΑΕ Τ. Γιαλαμάς, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σωτ. Γιαννακόπουλος κλπ.

Αίσθηση πάντως προκάλεσε η παρουσία του επικεφαλής της παράταξης Νέα Λάρισα Ντ. Διαμάντου, αλλά και του στελέχους των ΑΝΕΛ Γ. Ακριβούλη, ενώ ιδιαίτερα ευδιάθετος ο δήμαρχος Τυρνάβου Π. Σαρχώσης αντάλλαξε θερμή χειραψία με το Γ. Ραγκούση, ενώ είχε διάλογο για θέματα αυτοδιοίκησης με τον ομόλογό του των Φαρσάλων και τον πρόεδρο του Δ.Σ Λάρισας Δ. Τάχο.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ