ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΗΡΕΜΙΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΑΝ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΛΑΡΙΣΑΣ/ΦΑΡΟ

Την αναστάτωση και την έλλειψη ηρεμίας του προηγούμενου διαστήματος φαίνεται πως πλήρωσε στο κλειστό της Νεάπολης ο Γυμναστικός Λάρισας/Φάρος, που στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών γνώρισε την ήττα από την Κύμη με σκορ 80-91.

Χωρίς συγκέντρωση οι παίκτες του Θ. Σκουρτόπουλου βρέθηκαν να κυνηγούν το σκορ που έφτασε ακόμη και στο +21 για την Κύμη, ωστόσο παρά τις φιλότιμες προσπάθειες και τις φωνές του Σκουρτόπουλου το μόνο που κατάφεραν οι «πράσινοι» ήταν να μαζέψουν κάπως τη διαφορά.

Λάθη και αστοχία καθόρισαν την εξέλιξη του αγώνα που έδωσε τη νίκη στους φιλοξενούμενους, απέναντι σε μια ομάδα που μόλις το προηγούμενο βράδυ βρέθηκε σε κοινό δείπνο προσπαθώντας να συμμαζέψει την κατάσταση!

Τα δεκάλεπτα: 13-28, 33-45, 63-70, 80-91.

Γυμναστικός Λάρισας Φάρος (Θ. Σκουρτόπουλος): Μπάντερ 11 (2), Μαραγκός 10, Μουράτος 12(1), Σάφτεναρ 7, Παπαντωνίου 13(2), Παπαμακάριος 3(1), Διαμαντάκος 5, Φένερ4, Κιλί, Μπαλογκαν 3, Βαβάτσικος 12 (1)

Κύμη (Γ. Καστρίτης): Μανωλόπουλος 11 (3), Οκερεαφόρ 7(1), ΜακΓκι 14, ΜακΦάντεν 18 (2), Σμιθ 16 (2), Τσαγκαράκης, Τζόουνς 14 (2), Κάιζερ 2, Μπάρλος 5, Γλυναδάκης 4.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΥ

Ενδεικτικές της κατάστασης που βίωσαν παίκτες και προπονητές οι δηλώσεις του Θ. Σκουρτόπουλου, που υπογράμμισε τα εξής:

“Δεν ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς και το αποτέλεσμα μας πληγώνει, αρκετά. Δυστυχώς όμως για ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι δεν ήμασταν έτοιμοι. Το λέω αυτό γιατί τις τελευταίες 2,5 εβδομάδες ουσιαστικά η ομάδα δεν λειτουργεί, λόγω των γνωστών προβλημάτων που είχε. Μέχρι εχθές το μεσημέρι δεν ξέραμε αν θα μπορέσουμε να έχουμε ομάδα που θα παίξει σήμερα στο γήπεδο. Παρόλα αυτά, με όλα αυτά που συνέβησαν χθες το βράδυ και με την παρουσία των νέων ανθρώπων που υπάρχει η διαδικασία να έρθει η ομάδα στα χέρια τους, έγιναν κάποιες κινήσεις, η ομάδα σήμερα κατέβηκε αλλά καταλαβαίνετε ότι δεν υπήρχε η συγκέντρωση και η ετοιμότητα για ένα τέτοιο παιχνίδι. Εμείς θα το προσπεράσουμε , δεν θα δώσουμε παραπάνω σημασία απ’ ότι πρέπει γιατί δεν το αξίζουν τα παιδιά αυτό. Έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια φέτος, θα ετοιμαστούμε από Δευτέρα, θα δουλέψουμε σκληρά, θα μπούμε πάλι σε ρυθμό και πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στα επόμενα δύο παιχνίδια με Τρίκαλα και Άρη, που είναι εξίσου σημαντικά και καθοριστικά για εμάς”.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ