ΕΚΟΨΑΝ ΠΙΤΑ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ Α/ΒΑΘΜΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε.Λάρισας «ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΜΑΣ» στη Μουσική Σκηνή «ΜΥΛΟΣ 1927 » Στη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους συναδέλφους τονίζοντας

Τα τελευταία οχτώ μνημονιακά χρόνια ο Έλληνας εκπαιδευτικός  έχει δεχθεί πρωτοφανή οικονομική και επιστημονική υποβάθμιση

Δυστυχώς  στη χώρα μας δεν έχει γίνει κατανοητό ότι η Παιδεία είναι η ασφαλέστερη επένδυση για την αντιμετώπιση της κρίσης, για ένα καλύτερο αύριο της Ελλάδας.

Μέσα σ΄ αυτό το αβέβαιο  περιβάλλον οι εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  συνεχίζουν να στέκονται όρθιοι και με φιλότιμο και περηφάνια να μορφώνουν τα παιδιά του ελληνικού λαού και να στηρίζουν τη λειτουργία των σχολικών μονάδων

Το Συνδικαλιστικό Κίνημα είναι ένας κορυφαίος θεσμός, που κατοχυρώθηκε μέσα από πολύχρονους, μαζικούς και σκληρούς αγώνες του κόσμου της εργασίας, συμβάλλοντας τα μέγιστα σε μεγάλες κοινωνικές νίκες, εργασιακές κατακτήσεις. Σήμερα, όμως, βρίσκεται σε μια ιδιαίτερη κρίσιμη καμπή.

Παρ’ όλες τις αδυναμίες, ο ρόλος των συνδικάτων είναι ουσιαστικός, καίριος και αναντικατάστατος,. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο το οποίο να υποκαθιστά τις αξίες της αλληλεγγύης και της συλλογικότητας που αυτά εκφράζουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ