ΕΞΑΛΛΟΣ Ο Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡ. ΣΠΙΡΤΖΗ

Αποσύρθηκαν μηχανήματα της Περιφέρειας-Εκτονώθηκε η ένταση

Λάβρος εναντίον του υπουργείου Υποδομών και του αρμόδιου υπουργού Χρ. Σπίρτζη εμφανίστηκε σήμερα σε δηλώσεις του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο Περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός, απαντώντας έτσι στην επίθεση που δέχθηκε από το κυβερνητικό κλιμάκιο που περιόδευσε στη Θεσσαλία

προκειμένου να ενημερωθεί για τις καταστροφές από την πρόσφατη κακοκαιρία.

«Επιθεώρησα ο ίδιος τις ζημιές έχοντας δίπλα μου μηχανικούς και όχι “κουστωδία” όπως μου καταλόγισε ο κ. Σπίρτζης», ήταν η αντίδραση του Περιφερειάρχη, που έσπευσε να χαρακτηρίσει «αναξιόπιστους» τόσο τον υπουργό Υποδομών όσο και την υφυπουργό Οικονομικών Κ. Παπανάτσιου.

«Όταν υπουργός λοιδορεί και εξευτελίζει τις υπηρεσίες τι να κάνει ο πολιτικός υπεύθυνος;», αναρωτήθηκε ο κ. Αγοραστός, κάνοντας μάλιστα γνωστό πως μετά τη συγκεκριμένη στάση του κυβερνητικού κλιμακίου μηχανήματα της Περιφέρειας αποσύρθηκαν από το ανατολικό Πήλιο!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΠΙΡΤΖΗ-ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ

Σύμφωνα πάντως με νεότερη ενημέρωση η ένταση μεταξύ των δύο πλευρών δείχνει να εκτονώνεται, αφού αμέσως μετά την ολοκλήρωση σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην Π.Ε Μαγνησίας ο Περιφερειάρχης επικοινώνησε με τον κ. Σπίρτζη αποφασίζοντας από κοινού συνεργασία για την αντιμετώπιση των ζημιών, ενώ και τα μηχανήματα της Περιφέρειας επέστρεψαν στις πληγείσες περιοχές του Πηλίου.

«Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει επιλεκτική μεταχείριση των Δήμων», δήλωσε κατηγορηματικά ο Κ. Αγοραστός, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες την Τρίτη θα υπάρξει και συνάντηση με το γ.γ Υποδομών για την ταχύτερη προώθηση όλων των ζητημάτων που αφορούν στις ζημιές από την κακοκαιρία.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ