ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Συνάντηση ατόμων που συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια του πρώην νομάρχη Λουκά Κατσαρού θα πραγματοποιηθεί απόψε στην ταβέρνα του “Μπρέλα” στη Λάρισα, με πρωτοβουλία κάποιων εκ των υποψηφίων εκείνης της περιόδου.

Φυσικά καλεσμένος στη συνάντηση θα είναι και ο πρώην νομάρχης με αποτέλεσμα η συνάντηση από μόνη της να ξεφεύγει του κοινωνικού χαρακτήρα και να γίνεται πολιτική με ότι μπορεί αυτό να συνεπάγεται ενόψει των επόμων εκλογών σε αυτοδιοικητικό και βουλευτικό επίπεδο.

Επιχειρώντας η σελίδα να δώσει απαντήσεις σε πολλούς αγωνιούντες επικοινώνησε με τον κ. Κατσαρό, ο οποίος όπως τόνισε προς το παρόν δεν έχει να πει κάτι.

“Γνωρίζετε πολύ καλά ότι όταν θέλω να πω κάτι το λέω ευθέως και χωρίς υπεκφυγές. Δεν θα περίμενα να διοργανωθεί κάποια συνάντηση με πρωτοβουλία φίλων μου για να ανακοινώσει τις αποφάσεις μου”, ξεκαθάρισε με την ευθύτητα που τον διακρίνει ο κ. Κατσαρός.

Πάντως δεν θέλει να κλείσει και τελείως την πόρτα της επιστροφής του στην πολιτική και γι’ αυτό σημείωσε με νόημα ότι δεν έχει πάρει ακόμη τις οριστικές του αποφάσεις για το αν και που θα ασχληθεί.

Αρα να μην ανησυχούν κάποιοι, προς το παρόν τουλάχιστον…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ