ΤΟ ΠΟ.Κ.Ε.Λ. ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών νομού Λάρισας τιμά την Ημέρα της Γυναίκας και τις γυναίκες εκπαιδευτικούς, τη Δευτέρα, 12 Μαρτίου, στις 6 μ.μ. στην ταβέρνα «Παραμύθι». Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ έχουν κληθεί να παρευρεθούν και ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίου.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει χαιρετισμό από τον πρόεδρο του ΠΟΚΕΛ, Αργύρη Γιουρούκη, το ιστορικό του φεμινιστικού κινήματος, από τη νηπιαγωγό, Ευδοκία  Ποιμενίδου – Χατζηδημητρίου κι έμμετρο δρώμενο, από την Ελένη Χριστούλα – Πατελοδήμου.

Στο τέλος, θα τιμηθούν για την προσφορά τους στην εκπαίδευση, αλλά και την ανελλιπή  παρουσία τους στις μηνιαίες συναντήσεις, εδώ και 30 χρόνια, οι συναδέλφισσες : Βασιλική Ταμπακούλη – Γκόγκου, Ελισάβετ Σιούλα – Γκαντού, Αικατερίνη Λιούλια – Δαλαμπύρα, Παρασκευή Αγοράστη, Ευδοκία Μπράχου – Αλεβίζου, Σταυρούλα Λαδά – Καρπέτη, Ελένη Μπουκουβάλα – Κανελλοπούλου, Ευαγγελία Λεβέντη – Τσοχατζή, Βιολέτα Βακουφτσή κι Αγγελική Κατσιάνα, μετά από πρόταση, της συναδέλφου, Μιμίκας Βάσιου – Μπαχτσέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ