Ο ΧΡΟΝΗΣ ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Με απόφαση του δ.σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Θεσσαλίας από χθες το βράδυ νέος πρόεδρος του φορέα είναι ο κ. Χρόνης Ισαακίδης.

Με αφορμή την εκλογή του ο κ. Ισαακίδης σε δήλωσή του αναφέρει:

“Χθές το Δ.Σ του Οικονομικού Επιμελητηρίου Θεσσαλίας με εξέλεξε στη θέση του προέδρου. Αυτό αποτέλεσε προϊόν ζύμωσης που είχε σαν αποτέλεσμα ένα κοινό πρόγραμμα δράσης για την αναβάθμιση της επιστήμης και του οικονομολογικού επαγγέλματος. Είναι μια πολύ σημαντική και ταυτόχρονα τιμητική εκλογή για εμένα και ελπίζω για όσο χρονικό διάστημα θα είμαι πρόεδρος να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης του Δ.Σ. αλλά κυρίως των συναδέλφων οικονομολόγων που από το 1998 και για 7 συνεχείς τριετίες με επιλέγουν στο Διοικητικό Συμβούλιο του επιστημονικού μας φορέα εκπροσωπώντας μάλιστα μια ανεξάρτητη συνδικαλιστική παράταξη.

Μιλάμε για ένα φορέα που στην Θεσσαλία εκπροσωπώντας και τους 4 νομούς απαριθμεί πάνω από έξι χιλιάδες μέλη. Δυστυχώς βέβαια ο προϋπολογισμός του τα τελευταία χρόνια έχει μειωθεί σημαντικά και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να δυσκολεύει την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων και κυρίως την διοργάνωση επιστημονικών εκδηλώσεων. Παρά την δυσκολία του εγχειρήματος εμείς την προσπάθεια θα την συνεχίσουμε”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ