ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ – ΛΥΚΕΙΟΥ «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» 2018

Από τη Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Λάρισας ανακοινώνεται ότι το Σάββατο 10-03-2018 στο 4ο Γυμνάσιο Λάρισας (Ηπείρου & Ανθ. Γαζή) και ώρα 9:30 π.μ. θα διεξαχθούν ο Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής Λυκείου «Αριστοτέλης» 2018 (για τους μαθητές/τριες Α’, Β’ και Γ’ τάξης Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων) 

και ο Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής Γυμνασίου «Αριστοτέλης» 2018 (για μαθητές/τριες Α’, Β’ και Γ’ τάξης Γυμνασίων) που διοργανώνονται από το Πανεπιστήμιο Αθηνών/Τμήμα Φυσικής, την Ελληνική Εταιρεία Φυσικής για την Επιστήμη και την Εκπαίδευση και την Ένωση Ελλήνων Φυσικών.

Ειδικά για τους μαθητές/τριες της Γ’ τάξης Λυκείου θα υπάρξει και δεύτερη φάση του Διαγωνισμού στην οποία θα συμμετάσχουν οι 40 μαθητές/τριες με τις μεγαλύτερες βαθμολογίες της πρώτης φάσης, το Σάββατο 14 Απριλίου 2018 στους χώρους του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, στην Πανεπιστημιούπολη. Οι 5 πρώτοι/τες μαθητές/τριες θα συγκροτήσουν την εθνική ομάδα η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην 49η Διεθνή Ολυμπιάδα Φυσικής 2018, από 21 έως 29 Ιουλίου στην Πορτογαλία.

Όλοι/ες οι συμμετέχοντες/ουσες μαθητές/τριες θα λάβουν Επαίνους Συμμετοχής και όσοι/ες διακριθούν θα λάβουν Βραβεία και Εύφημες Μνείες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ