ΣΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΕΔΡΑΝΑ Ο ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗΣ ΜΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΜΑΣΙ

Το μάθημα της… Δημοκρατίας διά στόματος και παρουσίας του Βουλευτή Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων Γιώργου Κατσιαντώνη… διδάχτηκαν οι 25 μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Δαμασίου, που κάθισαν στα βουλευτικά έδρανα μαζί με τους γονείς τους και τους δασκάλους που τους συνόδευαν.

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης ξενάγησε τα παιδιά στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής, όπου απάντησε με χαρά σε όλες τις ερωτήσεις τους, που αφορούσαν την οικονομία, το έργο της κυβέρνησης και των Βουλευτών, τους νόμους του ελληνικού κράτους, και την κρίση…. μια λέξη που όπως του είπαν την ακούνε πλέον καθημερινά…

Μαθητές και γονείς επισκέφθηκαν με το Βουλευτή Λάρισας και την αίθουσα “Ελευθέριος Βενιζέλος” όπου είδαν τα συλλεκτικά σημαντικά κειμήλια και τρόπαια του Ελληνικού Έθνους.

Ο Βουλευτής Λάρισας συνεχάρη το Διευθυντή του σχολείου Γρηγόρη Λέτσιο και τους  δασκάλους Νίκο Γεωργάκη, Μαρία Κυρίτση και Στέλλα Κολοβού, που συνόδευαν τους μαθητές,  για το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης που τους παρέχουν από τα πρώτα βήματα της μαθητικής τους ζωής, ενώ έδωσε το χέρι του στους γονείς τους, που μεγαλώνουν όπως είπε τα παιδιά τους με αξίες και αγάπη για την πατρίδα τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της επίσκεψης μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών ήταν παρόντες και οι βουλευτές Χρ. Κέλλας και Κ. Μπαργιώτας που συνομίλησαν επίσης μαζί τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ