ΑΝΕΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑ

Νικηφόρα συνέχεια για τον Απόλλωνα Λάρισας στη σημερινή εμβόλιμη 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της FL, με τους παίκτες του Ν. Θεοδοσιάδη να επικρατούν άνετα της Σπάρτης με σκορ 2-0.

Ο Απόλλωνας μετά το ξεκούραστο 3ποντο της προηγούμενης αγωνιστικής έδειξε από νωρίς τις προθέσεις του και μόλις στο 1ο λεπτό του αγώνα ο Τσιλούλης τράνταξε με σουτ το αριστερό κάθετο δοκάρι της Σπάρτης, ενώ το σκορ άνοιξε στο 7’ ο Κανούλας στέλνοντας τη μπάλα με όμορφο σουτ στα δίχτυα των φιλοξενούμενων γράφοντας το 1-0 για την ομάδα του.

Στο 32’ ο Τσιλούλης με προβολή απείλησε και πάλι την εστία της Σπάρτης, με το Μακρυωνίτη να διώχνει με τα πόδια, ενώ στην επανάληψη ο Κανούλας «κλείδωσε» τη νίκη της ομάδας του, όταν στο 55’ έκανε το πλασέ γράφοντας το 2-0 για τον Απόλλωνα.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον Απόλλωνα να πανηγυρίζει τη νίκη, ενώ το σκορ θα μπορούσε να διευρυνθεί όταν στο 90’ ο Καρακατσάνης δεν τα κατάφερε απέναντι από τον αντίπαλο πορτιέρε.

Απόλλων Λάρισας (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Δημολιός, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Χατζής, Μαυριάς, Αγρόδημος, Κανούλας (88′ Γαρυφαλλόπουλος), Σουλίδης (62′ Καρακατσάνης), Τσιλούλης (74′ Κακάμης).

Α.Ε. Σπάρτης (Γιώργος Πολυμενέας): Μακρυωνίτης, Σάββα (60′ Νιάρος), Βοσνακίδης, Ζουλιώτης, Ράνος, Καζβιρόπουλος, Τσιμότζι, Παναγιώτου, Μπουζούκης (60′ Μπέλης), Σανδραβέλης, Φουρτάδο.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ