ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ κ. ΚΑΤΣΙΚΑΒΕΛΑ

Ανακοίνωση των συμβούλων της παράταξης της αντιπολίτευσης του δήμου Τυρνάβου

Επιτέλους. Ο άφωνος και άλαλος πρόεδρος της δημοτικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, κ. Κατσικαβέλας,που “πήρε τα βάια” του από τον εμπορικό κόσμο του Τυρνάβου στις πρόσφατες εκλογές του Επιμελητηρίου,μίλησε.Σκοπός του, βεβαίως, δεν ήταν η κατάθεση της αλήθειας,

για το θέμα των τουαλετών στο ΕΠΑΛ,αλλά η διατύπωση ύμνων στο “αφεντικό” του, τον κ. Σαρχώση.

Ατύχησε, όμως , γιατί η αλήθεια επί του συγκεκριμένου θέματος διατυπώθηκε σε έγγραφο που εστάλη από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του ΕΠΑΛ στο Δήμο Τυρνάβου.
Γιατί, λοιπόν, κ. Κατσικαβέλα, δεν δημοσιοποιείτε την επιστολή των γονέων, έτσι ώστε όλοι να αντιληφθούμε την αλήθεια, για την οποία τόσο κόπτεσθε στα λόγια, αλλά την οποία τόσο κατακρεουργείτε στην πράξη;
Εμφανώς, δεν δημοσιοποιείτε την επιστολή, επειδή οι ίδιοι οι γονείς θέτουν το πρόβλημα και σάς ξεμπροστιάζουν για την  αδράνειά σας.
Αφήστε , λοιπόν, τους εξυπνακισμούς και τις ύβρεις, κ. Κατσικαβέλα, και επιτέλους σοβαρευτείτε, για να κάνετε σωστά τη δουλειά σας. Στο εν λόγω θέμα διακυβεύεται η υγεία των μαθητών και έτσι δεν χωρούν οι γνωστοί πολιτικάντικοι χειρισμοί σας. Οι γονείς, καιρό τώρα, θέτουν το πρόβλημα και πρέπει να σεβαστείτε τουλάχιστον την ευαισθησία και τις αγωνίες τους.
Φτιάξτε, λοιπόν , τις τουαλέτες, κ. Κατσικαβέλα, για να τελειώνουμε με το πρόβλημα και αφήστε τις κουβέντες.Έργα περιμένουν οι πολίτες και όχι δικαιολογίες της κακιάς ώρας, οι οποίες μάλιστα εφευρίσκονται και από άλλους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ