ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ Γ’ΕΘΝΙΚΗ Ο Γ.Σ.ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Τρεις στροφές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ, η ομάδα μπάσκετ του Γ.Σ.ΑΜΠΕΛΩΝΑ εξασφάλισε και μαθηματικά, την είσοδό της στα μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί του ομίλου, που της είχε αποδοθεί από την αρχή της χρονιάς.

Μόνος πρώτος στην κορυφή, με 14 νίκες σε 15 αγώνες, ο Γ.Σ.ΑΜΠΕΛΩΝΑ, θέλει μια νίκη στα εναπομείναντα τρία παιχνίδια για να κατακτήσει και μαθηματικά την κορυφή του ομίλου, έχοντας να αντιμετωπίσει κατά σειρά, εντός, τον ουραγό Ολυμπιακό Καρδίτσας και την τρίτη Νίκαια και εκτός, τον πέμπτο Ήφαιστο Καρδίτσας.

Τελευταία νίκη του Γ.Σ.ΑΜΠΕΛΩΝΑ, μέσα στην έδρα της Φαλώρειας με 50 – 73, με τον Πρόεδρο της Ομάδας κ. Σταύρο Κωτούλα, να δηλώνει:

«Μετά από δυο χρόνια, η ομάδα μας επιστρέφει στα μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική, έχοντας κάνει μια εκπληκτική πορεία σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές, το προπονητικό τιμ και σε όλα τα παιδιά της Διοίκησης, καθώς όλοι έχουμε καταθέσει την ψυχή μας εντός και εκτός γηπέδου.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον υπέροχο κόσμο του Αμπελώνα, που φέτος έχει εξελιχθεί στον έκτο παίχτη της ομάδας, γεμίζοντας το γήπεδο σχεδόν σε κάθε παιχνίδι.

Εύχομαι και στους δυο εναπομείναντες αγώνες της κανονικής περιόδου, αλλά και στους αγώνες για την άνοδο στη Γ’ Εθνική να δώσουν βροντερό παρών και να βοηθήσουν την ομάδα μας.

Όλοι μαζί συνεχίζουμε…».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα μπάσκετ του Αμπελώνα είναι και η μοναδική ομάδα του Νομού Λάρισας, που έχει εξασφαλίσει μέχρι στιγμής την είσοδό της στα μπαράζ για την Γ’ Εθνική, με τις ομάδες του Γ.Σ. Νίκαιας και του Σπάρτακου να είναι οι άλλες δύο, που έχουν ελπίδες πρόκρισης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ