3ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ OPEN NIGHTS ΣΤΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΤΕΜΕΝΟΣ (ΓΕΝΙ ΤΖΑΜΙ)

Το Φεστιβάλ  Open Nights είναι ένα  διακαλλιτεχνικό φεστιβάλ που διοργανώνεται από την ομάδα χοροθεάτρου OFF ART και την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων.

Φέτος σε συνεργασία με την Εφορία Αρχαιοτήτων Λάρισας, θα γίνει στο Μουσουλμανικό τέμενος Γενί τζαμί,  στο κέντρο της πόλης της Λάρισας (31ης Αυγούστου 2) από τις 8 έως τις 18 Μαρτίου και θα έχει ως θέμα την ΣΚΙΑ.

Για 3η συνεχή χρονιά το Φεστιβάλ Open Nights θα έχει βάση μια ομαδική εικαστική έκθεση, κατά τη διάρκεια της οποίας θα παρουσιαστούν παραστάσεις μουσικής, θεάτρου και χορού, διαλέξεις, προβολές και θα γίνουν εργαστήρια, βασισμένα όλα στο κοινό θέμα.

Το φεστιβάλ εστιάζει σε καλλιτέχνες της ευρύτερης περιοχής της Λάρισας και της Θεσσαλίας γενικότερα, σε συνδυασμό με επιλεγμένες παραγωγές, από την υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η έννοια της ΣΚΙΑΣ προσεγγίζεται από διαφορετικές πλευρές και για ακόμη μια χρονιά, το Φεστιβάλ θα συνεχίσει τον ανοικτό διάλογο των Τεχνών με την κοινωνία της Λάρισας, με στόχο  να συμβάλει δυναμικά στην πνευματική της καλλιέργεια.

Καλλιτεχνική διεύθυνση/υλοποίηση: Ρούλα Καραφέρη

Στην έκθεση παίρνουν μέρος οι εικαστικοί:

Fab Jonkers

Zeger Reyers

Simone Waterman

Βαγγέλης Βλαχοδήμος

Έλλη Κυριαζή

Ρούλα Αντωνοπούλου- Γιώργος Κουκουράκης

Λία Σταμοπούλου

Άρτεμις Διαμαντή (μουσική έργου:  Θεόδωρος Καρκατσέλας)

Μαρίνα Γούλα

Ευα Αθανασιάδου

Σοφία Τερζίδου

Νόρα Θεοδοσιάδου

& ο φωτογράφος : Άγγελος Χριστοφιλόπουλος

Επιμέλεια εξωτερικού φωτισμού: Ευα Νταραρά- Δ.Ι.Τσουμάνης

 

Η εικαστική έκθεση θα είναι ανοικτή στο κοινό καθημερινά 18:00- 22:00 με είσοδο ελεύθερη.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com