Η INDONNATION «ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΑΒΟΝΑ»

Εμφάνιση της χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας στην παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision

 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εμφάνιση του γυναικείου φωνητικού συνόλου του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας InDONNAtión στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Στο δρόμο για τη Λισαβόνα» που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 8 Μαρτίου.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής παρουσιάστηκε η ελληνική συμμετοχή στη Eurovision 2018 με τίτλο «Όνειρό μου» σε ερμηνεία της Γιάννας Τερζή.

Το πολυβραβευμένο γυναικείο φωνητικό σύνολο InDONNAtión έλαβε τιμητική πρόσκληση να παρευρεθεί στη συγκεκριμένη βραδιά και να παρουσιάσει το ευρέως γνωστό μουσικό σήμα της Eurovision.

Η επεξεργασία έγινε από τον μαέστρο Δημήτρη Κτιστάκη και με την ευρηματική πάντα ματιά που διαθέτει, το εναρκτήριο θέμα του διαγωνισμού παρουσιάστηκε από 24 χορωδούς σε μια διαφορετική και πρωτότυπη προσέγγιση. Η σύνθεση ανήκει στο Γάλλο Marc- Antoine Charpentier, χρονολογείται μεταξύ 1688 και 1698 και επιλέχθηκε το 1954 ως εναρκτήριο θέμα του διαγωνισμού από τη European Broadcasting Union.

Η επιμέλεια της κίνησης ήταν της χορογράφου και σταθερής συνεργάτη της InDONNAtión Φαίης Σούκου, στη συνοδεία πιάνου ήταν η πιανίστα Φρόσω. Αστ. Κτιστάκη και στη μουσική διεύθυνση ο Δημήτρης Κτιστάκης.

Οι χορωδοί που συμμετείχαν ήταν: Ελένη Γκαζγκάνη, Μαριάννα Γκακούδη, Έλενα Γκατζά, Δήμητρα Γκέκα, Έρη Δερβένη, Αλεξάνδρα Ευσταθιάδη, Βιβή Καραγιάννη, Νικολέττα Κατσίφα, Κωνσταντίνα Κουκολίτσιου, Δήμητρα Κωτσοπούλου, Νατάσα Μακρή, Στεφανία Ματθαίου, Αφροδίτη Μποντζώρλου, Εύα Μωυσιάδου, Μαρία Ναλμπάνη, Σταυρούλα Παπαδημητρίου, Εριέτα Παπανδρέου, Σταυρούλα Σαϊνίδου, Αμαλία Σδρόλια, Κατερίνα Σκόδρα, Αναστασία Σταματοπούλου, Σίλια Ταμπούκα, Γιούλι Τριανταφύλλου, Έλενα Χατζημπάρμπα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ