ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΔΑΠ – ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Την Τρίτη 6 Μαρτίου, στο κλειστό γυμναστήριο του 33ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Σμύρνης   πραγματοποιήθηκε το  πρώτο τουρνουά καλαθοσφαίρισης των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών  της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης (ΔΗ.Κ.Ε.Λ.) του Δήμου Λαρισαίων. 

Μικρά και μεγάλα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό  τους σε μια  γιορτή  του αθλητισμού με αγώνες κοριτσιών, αγοριών,  μεικτούς αγώνες και  διαλείμματα με χορό. Στις αγωνιστικές ομάδες συμμετείχαν  60 περίπου παιδιά, αγόρια και κορίτσια,  που παρακολουθούν τα προγράμματα των ΚΔΑΠ.  Οι ομάδες ” Κεραυνός” και “Αστραπή” αναμετρήθηκαν δυναμικά και κέρδισαν τις εντυπώσεις των  κερκίδων. Νικήτρια  αναδείχθηκε η «Αστραπή» που κατέκτησε το πρώτο έπαθλο.  Το τουρνουά έκλεισε με χορό,  μουσική, κεράσματα και  τη δέσμευση να επαναληφθεί σύντομα.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν 180 παιδιά από όλα τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών  του Δήμου καθώς και πολλοί γονείς.   Το συντονισμό των αθλητικών δράσεων είχε ο προπονητής των ΚΔΑΠ, κύριος Σάκης Παπαγιάννης.

Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Λαρισαίων προάγουν σταθερά το πνεύμα του αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσθαι με στόχο να καλλιεργήσουν και να αναπτύξουν όλες τις δεξιότητες των παιδιών που συμμετέχουν  καθημερινά  στα προγράμματά τους.

Πληροφορίες  για  τη λειτουργία και τις δράσεις των ΚΔΑΠ – ΚΔΑΠΜΕΑ: Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρησης Δήμου Λαρισαίων ΔΗ.Κ.Ε.Λ., Γαριτσίου & Λευκίππου (Ροδοπούλειο),   τ. 2410 661-727, ώρες: 09:00π.μ.– 14:00μ.μ.

Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Λαρισαίων,  τ. 2410 680-205, ώρες: 09:00π.μ.– 14:00 μ.μ

Το πρόγραμμα συντάσσεται με την εκπαιδευτική φιλοσοφία των  Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου που προτάσσει  την ανάπτυξη των καλλιτεχνικών, κοινωνικών και συναισθηματικών δεξιοτήτων των παιδιών, την καλλιέργεια της ενσυναίσθησης και την ενδυνάμωση της προσωπικότητά τους.

Επικοινωνία

ΚΔΑΠ – ΚΔΑΠΜΕΑ: Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Λαρισαίων (ΔΗ.Κ.Ε.Λ.) Γαριτσίου & Λευκίππου (Ροδοπούλειο),  Λίνα Μουσιώνη και Χρύσα Παππά,  τ. 2410 661-727, ώρες: 09:00π.μ.– 14:00μ.μ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ