ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΟΛΥΜΠΟΥ!!

Αυτή είναι η απάντηση της υπουργού Λ. Κονιόρδου σε ερώτηση του Γ. Κατσιαντώνη

«Σας γνωρίζουμε ότι τα θέματα που τίθενται στην Ερώτηση του κ. Βουλευτή δεν τέθηκαν ποτέ υπόψη των Υπηρεσιών του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού».

Αυτή είναι η απάντηση που δόθηκε στο Γιώργο Κατσιαντώνη, από τη Λυδία Κονιόρδου, σχετικά με τις πράξεις και τις ενέργειες που ξεκίνησαν το 2001 από το Δήμο Ελασσόνας, προκειμένου να κατασκευαστεί το Μυθολογικό Πάρκο Ελασσόνας.

Η Υπουργός Πολιτισμού, πετάει το… γάντι στην κυριολεξία, σε κάθε πιθανό εμπλεκόμενο του σχεδιασμού του σημαντικού αυτού έργου, που… βάλτωσε, άγνωστο γιατί, αφήνοντας τα ερωτήματα του Βουλευτή Λάρισας που εκπροσωπεί μια ολόκληρη κοινωνία, να μένουν στον «αέρα»…. και στην κρίση όλων όσων γνώριζαν για τις δράσεις που έγιναν για το σκοπό αυτό.

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης είχε επισημάνει μάλιστα στη Λυδία Κονιόρδου, «τα ζητήματα που γεννώνται ως προς τις προφανείς δαπάνες και τα κόστη που προέκυψαν για τις σχετικές μελέτες, προκειμένου να δημιουργηθεί το Μυθολογικό Πάρκο, το οποίο θα αναδείκνυε τη μεγάλη ιστορική αξία της περιοχής του Ολύμπου, και την προβολή της τουριστικά και πολιτιστικά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ