ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 30ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΒΙΑΖΕ ΤΗΝ ΑΝΗΨΙΑ ΤΟΥ

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ μετά από Εισαγγελική διάταξη, τα στοιχεία του 30χρονου Βούλγαρου που κατηγορείται ότι βίαζε την 12χρονη ανιψιά του από τα 9 της χρόνια. Υπενθυμίζεται ότι ο 30χρονος που αρνείται τις κατηγορίες, έχει προφυλακιστεί.
Πρόκειται για τον υπήκοο Βουλγαρίας PALAZOV Ilia του ZLATINOV και της ZLATKA, που γεννήθηκε στις 23.06.1988 στη Βουλγαρία.

βούλγαρος

Του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση παιδιού που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, αλλά και για αποπλάνηση  που συμπλήρωσε τα 12 αλλά όχι τα 14 έτη, επίσης κατ’ εξακολούθηση, σε χωριό του Ηρακλείου.

βούλγαρος

Η καταγγελία περί βιασμού έγινε από την ίδια την ανιψιά του 12 ετών πριν από λίγες ημέρες όταν μετέβη στο αστυνομικό τμήμα με τη μητέρα της.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας ενός (1) μήνα, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικημάτων.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου τηλεφωνικά στον αριθμό 2810-274115, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ