Α. ΚΟΥΓΙΑΣ: ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΩΣ ΒΟΗΘΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΟΥ ΕΝΑΝ ΑΡΤΟΠΟΙΟ!!

Αιχμηρός στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι εμφανίστηκε λίγο μετά την αποχώρηση του Ρ. Ντόστανιτς ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ Α. Κούγιας, που έσπευσε να κατακρίνει το Σέρβο τεχνικό για τις επιλογές και τη γενικότερη στάση του, τονίζοντας πως «δεν μπορούμε να δεχθούμε ως βοηθό προπονητή έναν αρτοποιό»!!!

«Γελάει όλη η Λάρισα με αυτό το θέμα, αφού η ΑΕΛ έχει πολύ υψηλό επίπεδο οπαδών που απαιτούν όπως η ομάδα έχει ιστορία να έχει και εικόνα σοβαρή προς τα έξω», συνέχισε ο κ. Κούγιας, που πρόσθεσε πως ο Ρ. Ντόστανιτς επέλεξε για συνεργάτη του έναν αρτοποιό επειδή «κάναν παρέα οι γυναίκες τους»!

Κλείνοντας ο Α.Κούγιας επέρριψε ευθύνες στον πρώην πλέον τεχνικό της ΑΕΛ, κατηγορώντας τον για παντελή έλλειψη συνεργασίας με το υπόλοιπο τεχνικό τιμ της ομάδας, ενώ ξεκαθάρισε πως παρά τη «χείριστη» όπως τη χαρακτήρισε εμφάνιση της ομάδας ζήτησε από τον προπονητή «να σταματήσει η κωμωδία με το Θ. Σκύφτα», με τα γνωστά πλέον επακόλουθα.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΟΛΟΓΙΑ

Εν τω μεταξύ η ΠΑΕ με αφορμή τα σενάρια που ακούγονται τις τελευταίες ώρες για το νέο προπονητή επιχειρώντας να σταματήσει τα σενάρια εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής:

“Επειδή λίγα δευτερόλεπτα μετά την παραίτηση του κ. Ντόστανιτς άρχισε στη Λάρισα, στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη από διάφορα sites και ραδιόφωνα μία ακατάσχετη και ανεύθυνη προπονητολογία, η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι:

1. Προπονητές οι οποίοι εργάστηκαν στο παρελθόν στην ΑΕΛ αποκλείεται να επαναπροσληφθούν.

2. Αποκλείεται να προσληφθεί ξένος προπονητής.

3. Με κανέναν προπονητή δεν έχει μιλήσει και περισσότερο δεν έχει συμφωνήσει είτε ο κ. Κούγιας είτε οποιοδήποτε άλλο στέλεχος της ΠΑΕ”.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ