Ε(Χ)ΑΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ Η ΑΕΛ

Τέλος ο Ρ. Ντόστανιτς

Σημαντική ευκαιρία να «κλειδώσει» από τώρα την παραμονή της στην κατηγορία αλλά και να αναρριχηθεί στο βαθμολογικό πίνακα έχασε η ΑΕΛ, που στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL έμεινε στο στείρο 0-0 με την Κέρκυρα δίχως να πείσει για την εμφάνισή της, ενώ ξέμεινε και από προπονητή,

αφού ο Ρ. Ντόστανιτς αποχώρησε από την ομάδα!!!

Πιο δυνατά ξεκίνησε η ΑΕΛ που επιχείρησε να αιφνιδιάσει την Κέρκυρα που καιγόταν για βαθμούς, ωστόσο οι Κερκυραίοι, αν και αγωνίστηκαν από το 68’ με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Σπίνουλα με δεύτερη κίτρινη κάρτα, δεν τα παράτησαν και έφυγαν από το ARENA με το «χρυσό» βαθμό.

Αγωνιστικά Ντέλετις και Μιλοσάβλιεβιτς δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν, ενώ στο 65’ ο Επστάιν λίγο έλειψε να κάνει τη ζημιά, όταν μετά από όμορφη προσπάθεια είδε τη μπάλα να κοντράρει και στο Ζίζιτς πριν καταλήξει στο δοκάρι της ΑΕΛ!

Η καλύτερη στιγμή για τους «βυσσινί» καταγράφηκε στο 72’, όταν ο Περόνε βρέθηκε μόνος απέναντι στο Γιαννακόπουλο, πλάσαρε και ο κίπερ της Κέρκυρα απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Στις μουρμούρες για τη νέα απώλεια βαθμών ήρθε να προστεθεί λίγο αργότερα και η παγωμάρα, αφού στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε εμφανίστηκε ο Μ. Τροΐζι, ο οποίος ανακοίνωσε πως μετά το ματς ο Ρ. Ντόστανιτς αποχαιρέτισε τους παίκτες και αποχώρησε από την ομάδα!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η αποχώρηση του Σέρβου τεχνικού σχετίζεται με την απομάκρυνση του συνεργάτη του Θ. Σκύφτα από την ΑΕΛ.

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Μπόζοβιτς, Μασούρας, Γουάλας (53’ Ρέντζας), Γκόλιας, Ζίζιτς, Φατιόν (83’ Μπλαντένοβιτς), Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Κρίζμαν, Περονε, Ναζλίδης (63’ Λεοζίνιο).

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γιάννης Ματζουράκης): Γιαννακόπουλος, Σπίνουλας, Λέκοβιτς, Αντέτζο, Γρομητσάρης, Αρτυματάς, Κρητικός, Ζορμπάς (73’ Γκράσι), Επστάιν, Ρόλε (91′ Ινάσιο), Παμλίδης (87’ Μυτίδης).

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: gazzetta.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ