ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΜΑΤΟΣ ΣΕ ΜΗΚΟΣ…

Ευγενέστατος αλλά παραπονούμενος ο αναγνώστης που επικοινώνησε με τη σελίδα, εκφράζοντας τη διαμαρτυρία του για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην οδού Ηπείρου.

Επιβεβλημένα τα έργα που θα αλλάξουν την εικόνα στο κέντρο της πόλης, μα καλό θα ήταν τα συνεργεία να μεριμνούν και για την πρόσβαση στα καταστήματα της περιοχής, επισημαίνει ο αναγνώστης μας.

«Ήμασταν από τους πρώτους που χαρήκαμε για την έναρξη των εργασιών και φυσικά καλούμαστε να κάνουμε υπομονή μέχρι την ολοκλήρωσή τους, ωστόσο έργα σε εξέλιξη δεν συνεπάγεται αυτομάτως και αποκλεισμός των καταστημάτων μας», συμπλήρωσε ο καταστηματάρχης.

Άναυδος βλέπετε έμεινε ο άνθρωπος όταν το βράδυ της Παρασκευής έφτασε στο μπαράκι που διατηρεί επί της Ηπείρου, για να διαπιστώσει πως από την είσοδο του μαγαζιού του τον χώριζε μια… τάφρος.

Σκαμμένα και τα πεζοδρόμια, έτρεχε ο άνθρωπος βραδιάτικα να ψάχνει τάβλες και καδρόνια για να μπορέσει πρώτα ο ίδιος και στη συνέχεια οι πελάτες του να περάσουν στο κατάστημα, αφού για να μπει κάποιος στο κατάστημα θα έπρεπε να είναι αθλητής του άλματος σε μήκος…

Πάντως σύμφωνα με τον ίδιο το «σκηνικό» της Παρασκευής δεν καταγράφηκε άλλη μέρα, «υποθέτω πως αμέλησαν και δεν θα χρειαστεί να επανέλθω», καλοπροαίρετος ο Λαρισαίος.

Αμέλεια λοιπόν και ας ευχηθούμε να μην χρειαστεί να επανέλθει ούτε η σελίδα.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ