ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ΤΟΥ ΑΠ. ΣΑΚΚΑ «ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΟΥ» ΣΤΟ ΧΟΡΙΑΜΒΟ

Τη νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Μεταξύ σοβαρού και αστείου», σε στίχους Μ. Μουτσάκη παρουσιάζει στη Λάρισα ο αγαπημένος μουσικός Αποστόλης Σακκάς.

Σε μια όμορφη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Μαρτίου, στις 20.30, στον πολυχώρο πολιτισμού «Χορίαμβος» (Γαληνού 5 και Φαρμακίδου) ο ταλαντούχος καλλιτέχνης παρουσιάζει 10 συνθέσεις του, λαϊκά κομμάτια σε στίχους της Μ. Μουτσάκη αλλά και του ίδιου, σε μια ιδιαίτερη μουσική συνάντηση με καλεσμένους όλους!

Στο πλευρό του ο Σπ. Καβαλλιεράτος (κιθάρες), η Δήμητρα Καλλιάρα (κανονάκι), η Λίνα Νούτσου (φωνή) και ο Β. Καρανάσιος (μπαγλαμάς).

Ο ΔΙΣΚΟΣ

Τα τραγούδια του δίσκου «Μεταξύ σοβαρού και αστείου» ερμηνεύουν οι: Μάκης Σεβίλογλου, Χριστίνα Μιχαλάκη, Λίνα Νούτσου Φανή Μπαρμπή, και ο ίδιος ο Αποστόλης Σακκάς, ενώ την ενορχήστρωση έκανε ο Γ. Μίγκας και το καλαίσθητο εξώφυλλο επιμελήθηκε ο Κουρσό (Απ. Κουρσοβίτης).

Παίζουν οι μουσικοί:

Δήμητρα Καλλιάρα, κανονάκι, Γιάννης Σούλτης, βιολί, Σπύρος Καβαλλιεράτος, κλασική – ακουστική κιθάρα, Χρήστος Κιτσόπουλος, φλογέρα, Στέφανος Γεωργίου, βιολί, Κώστας Αρσένης, κοντραμπάσο, Γιώργος Μίγκας, πιάνο – keyboards, Σωτήρης Ντόντος, ακουστική κιθάρα, Αποστόλης Σακκάς , μπουζούκι, τζουρά, μπαγλαμά, ούτι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ