“ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΜΑΣ” ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΒΟΛΟΥ

Τρισάγιο στη μνήμη της 28χρονης που «έφυγε» σε τροχαίο

Περίσσευε η οργή αλλά και η θλίψη το μεσημέρι της Κυριακής στη Λάρισα, καθώς εκατοντάδες κάτοικοι της συνοικίας του Αγ. Γεωργίου, όπου άφησε την τελευταία της πνοή σε τροχαίο την περασμένη Τετάρτη η άτυχη Π. Τσαπακίδου, διαμαρτυρήθηκαν για τη διέλευση βαρέων οχημάτων που κοστίζει σε ανθρώπινες ζωές.

Φωνάζοντας συνθήματα και κρατώντας ένα πανό με τη φωτογραφία της άτυχης κοπέλας οι κάτοικοι της συνοικίας τέλεσαν τρισάγιο στη μνήμη της στο χώρο του δυστυχήματος, ζητώντας επιτακτικά την αποσυμφόρηση της κεντρικής οδού της συνοικίας και τη μετατροπή της σε αστική, με ολική απαγόρευση της διέλευσης βαρέων οχημάτων.

«Μια νέα κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο εξαιτίας της αναποφασιστικότητας των αρμοδίων», τόνισε μεταξύ άλλων εκπρόσωπος των κατοίκων, ενώ όπως έγινε γνωστό αντιπροσωπεία τους θα παραδώσει σχετικό υπόμνημα τη Δευτέρα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για τη μετατροπή της οδού Βόλου σε αστική.

Σημειώνεται πως στο πλαίσιο της κινητοποίησης η Φιλαρμονική της συνοικίας παιάνιζε πένθιμα, ενώ η τροχαία διέκοψε προσωρινά την κυκλοφορία μέχρι την ολοκλήρωση της διαμαρτυρίας.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ