ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Το κακό του πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο πλήρωσε τελικά ο Απόλλωνας Λάρισας, που δεν έδωσε συνέχεια στις καλές του εμφανίσεις γνωρίζοντας την ήττα από τον Πανσερραϊκό με 2-1, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της FL.

Αγώνας παραμονής για τους Σερραίους, που μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση, αφού μόλις στο 7’ ο Κρητικός απείλησε τον Παϊτέρη, με τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα να απομακρύνει τον κίνδυνο, ενώ με τη συμπλήρωση 30’ λεπτών αγώνα η πίεση των γηπεδούχων καρποφόρησε, όταν ο Γκούρτσας με όμορφο σουτ νίκησε τον Παϊτέρη γράφοντας το 1-0 και στο 38’ ο σκόρερ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, όταν εκμεταλλευόμενος αδράνεια της άμυνας σημείωσε το 2-0 για τον Πανσερραϊκό.

Ο Απόλλωνας προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι και «φωνάζει» για τη φάση του 41’ ζητώντας πέναλτι σε χτύπημα-αγκωνιά που δέχτηκε ο Σουλίδης από το Σιάκκα εντός περιοχής, ενώ με την έναρξη της επανάληψης ο Απόλλωνας βγήκε μπροστά με τον Τσιλούλη να μην αξιοποιεί τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν, ενώ στο 73’ η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι σταματώντας στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Ρίστιτς!

Το μόνο που κατάφερε ο Απόλλωνας ήταν να μειώσει σε 2-1 στο 84’ μετά από προσωπική ενέργεια του Μαυριά, χωρίς ωστόσο να καταφέρνει μέχρι τέλους να πάρει κάτι από την αναμέτρηση.

Πανσερραϊκός (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Ρίστιτς, Ορφανίδης (68′ Ναζίμ), Ποζατζίδης, Τσελεπίδης, Σιάκκας, Αναστασόπουλος, Παπουτσογιαννόπουλος (46′ Χατζητερζόγλου), Κάκκο, Πόζογλου, Κρητικός (60′ Δούμτσιος), Γκούρτσας.

Απόλλων Λάρισας (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Χατζής (81′ Γαρυφαλλόπουλος), Αγρόδημος, Μαυριάς, Τσιλούλης (68′ Καρακατσάνης), Σουλίδης (76′ Σανσανίτ), Κανούλας.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ