ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΕΥΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Σε μια σειρά διευκρινίσεων για τον τρόπο που θα μπορούν οι δημότες που οφείλουν στη ΔΕΥΑΤ να ρυθμίζουν τα χρέη τους προς την επιχείρηση προχώρησε σήμερα μιλώντας στο paidis.com ο διευθυντής της επιχείρησης Στ. Τσαγγαράκος ξεκαθαρίζοντας ότι εκείνο που προέχει είναι οι οφειλέτες να επισκεφθούν την επιχείρηση

και να έλθουν σε μία συμφωνία για το διακανονισμό των χρεών τους.

Σύμφωνα με τον κ. Τσαγγαράκο το δ.σ. της επιχείρησης στην τελευταία του συνεδρίαση συζήτησε για το θέμα των χρεών και για τη διαδικασία ρύθμισής τους αποφασίζοντας να θεσπίσει μία προκαταβολή για όσους δύνανται οικονομικά να την πληρώσουν.

Η προκαταβολή δεν θα ισχύει για τη συντριπτική πλειοψηφία των οφειλετών που έχει χαμηλά εισοδήματα, αλλά για όσους έχουν τη δυνατότητα να δώσουν κάποιο ποσό το οποίο δεν θα είναι ούτε ποσοστιαίο ούτε και σταθερά, αλλά ανάλογα με τις δυνατότητες του καθενός και θα συμφωνηθεί μετά από συζήτηση με τον διευθυντή.

Οπως ανέφερε ο κ. Τσαγγαράκος ήδη η επιχείρηση έχει αρχίσει να καλεί τους επαγγελματίες με μεγάλες οφειλές προς την επιχείρηση, ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα θα σταλούν ειδοποιητήρια και σε κτηνοτρόφους με μεγάλες οφειλές ώστε να έλθουν και να διακανονίσουν τα χρέη τους.

Εκείνο που προέχει είναι να εξασφαλιστεί η ρευστότητα της επιχείρησης που κάνει μεγάλη προσπάθεια να μειώσει τα λειτουργικά της έξοδα και ήδη το έχει καταφέρει σε μεγάλο βαθμό, σημειώνει ο κ. Τσαγγαράκος που για μια ακόμη φορά καλεί τους δημότες που έχουν οφειλές να σπεύσουν στην επιχείρηση και να τις ρυθμίσουν.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ