ΜΕ ΤΟ Σ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ Η ΑΕΛ ΘΑ «ΦΤΙΑΞΕΙ» ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Με την ευχή η ομάδα να ηρεμήσει προπονητικά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Α. Κούγιας παρουσίασε το απόγευμα της Δευτέρας στους δημοσιογράφους το νέο προπονητή της ΑΕΛ Σωτήρη Αντωνίου, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε και την επαναλειτουργία του «βυσσινί» ραδιοφώνου.

Από την πλευρά του ο νέος τεχνικός, αφού ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη, τόνισε πως στόχος της ΑΕΛ είναι η κατάκτηση του κυπέλλου, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως με την ολοκλήρωση της συνέντευξης τύπου στα γραφεία της ΑΕΛ επί της Κύπρου, λίγο πιο κάτω και σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λάρισας έδινε τις δικές του απαντήσεις για το «διαζύγιο» ο πρώην τεχνικός της ομάδας Ρ. Ντόστανιτς, έχοντας στο πλευρό του το Θ. Σκύφτα.

«Αποτύχαμε με τον κ. Ντόστανιτς και οι δοκιμές των φτασμένων προπονητών τελείωσαν για μας», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση του Α. Κούγια, που δεν δίστασε να δηλώσει χαρούμενος για την παρουσίαση του Σ. Αντωνίου «παρά το ότι κοντεύουμε να γίνουμε ανέκδοτο με τις αλλαγές προπονητών»!

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον κ. Κούγια ο Σ. Αντωνίου θα πρέπει να φέρει χρήματα στην ομάδα σε περίπτωση αποχώρησης, «έχουμε υπογράψει χαρτί, δεν θα την πατήσει η ΑΕΛ όπως παλιότερα με το Γιώργο Δώνη», συμπλήρωσε ο μεγαλομέτοχος τονίζοντας πως «πρόκειται για ένα παιδί γέννημα θρέμμα της περιοχής που δεν φόρεσε ποτέ το σήμα της ΑΕΛ καθώς έφυγε νωρίς για τη Ξάνθη. Τον είχα και ποδοσφαιριστή. Εγώ τον έκανα προπονητή Β΄ Εθνικής. Εγώ τον συνέστησα στον Γιαννακόπουλο και τον πήρε στη Σπάρτη και με έβγαλε ασπροπρόσωπο. Λόγω της δυσκολίας του περιβάλλοντος της ΑΕΛ δεν τον έφερα εξ΄ αρχής εδώ. Έτσι με είχαν συμβουλέψει οι τότε άνθρωποι που είχα δίπλα μου. Ο Σωτήρης έχει όλα τα προσόντα αυτού που εγώ και οι συνεργάτες μου θέλουμε να φτιάξουμε. Πρέπει η ΑΕΛ να φτιάξει τον δικό της προπονητή», κατέληξε ο κ. Κούγιας, που δεν ξέχασε και το Σέρβο πρώην τεχνικό της ομάδας επαναλαμβάνοντας τα περί συνεργασίας Ντόστανιτς-Σκύφτα «επειδή ήταν φίλες οι γυναίκες τους».

Ε.Π.

ΦΩΤΟ: athleticlarissa.gr

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ