ΠΗΓΑΝ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΕΙΔΑΝ ΜΠΟΞ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ!

Απίστευτες εικόνες καταγράφηκαν την Κυριακή σε παιχνίδι του 2ου ομίλου της Α1 ΕΣΚΑΘ, αφού οι φίλαθλοι μπορεί να επέλεξαν μπάσκετ, ωστόσο κατέληξαν να παρακολουθούν σκηνές από αγώνα μποξ!

Το «θερμό» επεισόδιο που κατέληξε σε οριστική διακοπή του αγώνα 1’ περίπου λεπτό πριν τη λήξη του σημειώθηκε στο παιχνίδι του Γ.Σ Νίκαιας με τη Φαλώρεια, όταν παίκτης των γηπεδούχων εκνευρισμένος από τις αποφάσεις των Γερακίνη-Φακίτσα θεώρησε καλό να τους επιτεθεί με πολύ άγριες διαθέσεις, μετατρέποντας το παρκέ σε ρινγκ!

Μπροστά στον κίνδυνο επέκτασης του απαράδεκτου επεισοδίου και παρά την επέμβαση των ψυχραιμότερων οι διαιτητές προχώρησαν στη διακοπή του αγώνα με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με σκορ 72-76.

Η συνέχεια θα δοθεί στα αρμόδια όργανα, με τη Νίκαια να κινδυνεύει με μηδενισμό που αυτομάτως τη θέτει εκτός στόχων στη διεκδίκηση μιας θέσης που οδηγεί στα play off ανόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Κρίμα για το άθλημα αλλά και την προσπάθεια του συλλόγου, καθώς, όποιες και αν ήταν οι διαιτητικές αποφάσεις, με τέτοιες ενέργειες χάνει σε κύρος και πετά στα σκουπίδια τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ