Ρ. ΝΤΟΣΤΑΝΙΤΣ: ΔΕΧΤΗΚΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΕΛ

Τις δικές του απαντήσεις για το «διαζύγιο» με την ΑΕΛ έδωσε ο Ρ. Ντόστανιτς, ο οποίος έχοντας στο πλευρό του το Θ. Σκύφτα παραχώρησε συνέντευξη τύπου μιλώντας ανοιχτά για παρεμβάσεις στο έργο του.

« Δεν δέχομαι παρέμβαση ως προπονητής. Τώρα δέχτηκα παρεμβάσεις. Θα αποτύχω μέσα από τις δικές μου ιδέες. Κανενός άλλου. Σε όποια ομάδα και αν δούλεψα κοιτούσα μόνο το συμφέρον της ομάδας. Δεν έβαζα πάνω από την ομάδα το προσωπικό συμφέρον», υποστήριξε ο Σέρβος τεχνικός, ο οποίος ανακοίνωσε και τη λύση του συμβολαίου του, τονίζοντας πως πήρε από την ΑΕΛ 5.000 ευρώ.

«Σήμερα το πρωί κάναμε τη κοινή συναίνεση λύση του συμβολαίου. Ακόμα μία φορά θέλω να πω ότι είναι ντροπή. Πήρα 5 χιλιάδες. Αυτός ήταν ο μισθός, δεν πήρα 10 χιλιάδες. Ήξερα ότι δεν θα πληρωνόμουν στη συνέχεια. Πήρα και κάποια λεφτά μετά τη νίκη με την ΑΕΚ. Πήρα μία προκαταβολή 5 χιλιάδων ευρώ», δήλωσε ο κ. Ντόστανιτς.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης ο κ. Ντόστανιτς υπεραμύνθηκε της επιλογής Σκύφτα για το ρόλο του διερμηνέα, επιμένοντας πως ήθελε δίπλα του άνθρωπο εμπιστοσύνης, ενώ άφησε να εννοηθεί πως υπήρξε παρέμβαση Κούγια στην αλλαγή ποδοσφαιριστή στο ματς με το Λεβαδειακό (μετά από πληροφόρηση τρίτου προς το μεγαλομέτοχο), με τον παίκτη προς τιμή του να παραδέχεται πως βγήκε λόγω τραυματισμού.

“Μαριονέτα εγώ δεν θα γίνω”, κατέληξε ο κ. Ντόστανιτς, υπογραμμίζοντας πως «κάθε πρόεδρος πρέπει να ξέρει , σε όλες τις ομάδες, πότε είναι η κατάλληλη στιγμή, το μέρος για να γίνει η συζήτηση. Δεν μου έχουν ξανασυμβεί αυτά που γινόταν στο ημίχρονο και στο τέλος του ματς.»

Ε.Π.

ΦΩΤΟ: SportLarissa.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ