ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΕΝΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

Ευχάριστα τα νέα για το ένα από τα δύο κουταβάκια που τον περασμένο Ιανουάριο εντοπίστηκαν ακρωτηριασμένα από ανθρώπινο χέρι στη Γιάννουλη Λάρισας, αφού πλέον απολαμβάνει την αγάπη ανθρώπων που το υιοθέτησαν.

Το πανέμορφο σκυλάκι που ακούει στο όνομα Λούσυ υιοθετήθηκε από ελληνική οικογένεια του εξωτερικού, ενώ ήδη ταξίδεψε και βρίσκεται στο καινούργιο του σπίτι.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι φιλόζωοι που ενδιαφέρθηκαν, όπως και πολλοί ακόμη, για τα ακρωτηριασμένα κουτάβια όχι απλά στήριξαν οικονομικά τις ανάγκες των ζώων, αλλά ταξίδεψαν μέχρι τη Λάρισα για να υιοθετήσουν τελικά το ένα από αυτά.

Η είδηση αν μη τι άλλο έρχεται ως ηχηρή απάντηση στις ανεκδιήγητη πράξη του ακρωτηριασμού των δύο μικρών σκυλιών, που έκανε το γύρο της Ελλάδας, ενώ ειδικός κτηνίατρος αναμένεται να εξετάσει το ακρωτηριασμένο ζώο προκειμένου να αποφανθεί για τις περαιτέρω ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την αντιμετώπιση της κατάστασής του.

Να ευχηθούμε ανάλογη εξέλιξη και για το δεύτερο σκυλάκι, αφού η Νταίζη περιμένει και κείνη μέχρι να βρεθεί η δική της οικογένεια.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ