ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ – ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Καθαρίστηκαν και αρδευτικά κανάλια του ΤΟΕΒ Μάτι Τυρνάβου

Αμεση ήταν η αντίδραση του δήμου Τυρνάβου στο χθεσινό δημοσίευμα του paidis.com για την απαράδεκτη χωματερή που δημιούργησαν κάποιοι ασυνείδητοι πετώντας αντικείμενα και σκουπίδια ακριβώς στο χώρο του πάρκινγκ πάνω από το Αργυροπούλι.

Νωρίς το πρωί εργαζόμενοι της υπηρεσίας καθαριότητας φόρτωσαν τα πεταγμένα αντικείμενα σε φορτηγό του δήμου, ενώ αμέσως μετά μηχάνημα καθάρισε την περιοχή από το σκουπιδομάνι.

Με αφορμή τη δημιουργία της χωματερής ο δήμος Τυρνάβου ζητά από όλους τους δημότες να σέβονται το περιβάλλον και σε περίπτωση που διαπιστώσουν ότι κάποιοι δρουν ασυνείδητα να ενημερώνουν τις υπηρεσίες του δήμου.

Παράλληλα τονίζεται ότι σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι κάποιοι ρυπαίνουν το χώρο θα τους επιβάλλονται πρόστιμα.

Αρδευτικά κανάλια

Εν τω μεταξύ από το πρωί της Δευτέρας συνεργεία του δήμου Τυρνάβου προχώρησαν σε καθαρισμό των αρδευτικών καναλιών του ΤΟΕΒ Μάτι Τυρνάβου που είχαν μετατραπεί σε ζούγκλα και σε χωματερές. Παράλληλα όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος Γ. Κουτσοδήμος οι εργασίες στα συγκεκριμένα κανάλια είχαν προγραμματιστεί από την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ παράλληλα με τον καθαρισμό θα γκρεμιστούν και όλες οι παράνομες ράμπες που έχουν στήσει κάποιοι αγρότες για να έχουν εύκολη πρόσβαση στα χωράφια τους εμποδίζοντας την ελεύθερη ροή του νερού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ