ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΟΣΣΑ

Την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας τίμησαν με την δική τους εκδήλωση οι γυναίκες του Συλλόγου Γυναικών περιοχής Συκουρίου καθως και η ομάδα γυναικών της τοπικής κοινότητας Όσσας. Γυναίκες ολων των ηλικιών συγκεντρώθηκαν σε γνωστή ταβέρνα της Όσσας,οι οποίες με δημοτική μουσική και καλό φαγητό διασκέδασαν

και χόρεψαν αφήνοντας για λίγο πίσω τις υποχρεώσεις τους.
Μιλώντας στην αρχή της εκδήλωσης η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Συκουρίου κ. Κατερίνα Δρογκούλα που αναφέρθηκε στην παγκόσμια ημέρα της γυναίκας. Τον λόγο στη συνέχεια πήρε η υπεύθυνη της ομάδας γυναικών του χωριού της Όσσας  κ. Μυροφόρα Νταφούλη .
Στην εκδήλωση εκ μέρους της δημοτικής αρχής παραβρέθηκε ο πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δ.Τεμπών και αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Λάμπρος Ζάρρας που απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό και μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου Τεμπών κ.Κώστα Κολλάτου .
Ο κ. Ζάρρας αφού ευχαρίστησε το ΔΣ του συλλόγου για την πρόσκληση τους στην εκδήλωση στην συνέχεια μετέφερε δήλωση του Δημάρχου τονίζοντας τα εξής:
“Για την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας ως Δημοτική Αρχή τιμούμε τους αγώνες των γυναικών. Ενδυναμώνουμε τη θέση τους στη λήψη αποφάσεων και τον ρόλο τους στην κοινωνία μας. Στηρίζουμε τη γυναίκα μέσα από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου μας και τις δομές μας “Κέντρο Κοινότητας,ΚΕΠ Υγείας, Κοινωνικό Παντοπωλείο,Παιδικοί Σταθμοί,Βοήθεια στο σπίτι.
Στόχος μας είναι να δίνουμε πάντα  προτεραιότητα στην γυναίκα την άνεργη, τη χαμηλά αμειβόμενη, την ανασφάλιστη, τη μητέρα ,τη συνταξιούχο ,την πολύτεκνη , την κακοποιημένη”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ