ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Ο ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ξεκίνησε την Παρασκευή 2 Μαρτίου, ο Β΄ Κύκλος Εκπαιδεύσεων στο πάρκο κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Λαρισαίων στο Αλκαζάρ.

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, με το πρωτοποριακό πρόγραμμα επιδιώκει την διαμόρφωση συνείδησης επάνω στο ζήτημα  της οδικής ασφάλειας και την έμπνευση ορθής νοοτροπίας και συμπεριφοράς μέσα από απλές συμβουλές αλλά και μέσα από παιγνιώδεις δραστηριότητες προσαρμοσμένες στις ηλικίες των μαθητών.

Είμαστε αισιόδοξοι πως αν από πολύ νωρίς περάσουμε στα παιδιά μας τα θετικά πρότυπα και στην σωστή οδηγική συμπεριφορά, θα έχουμε κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα στην εκπαίδευσή τους εξοπλίζοντάς τα παράλληλα με σεβασμό για τους κανόνες και την ανθρώπινη ζωή, με σοβαρότητα και ευσυνειδησία για τον κόσμο και για το περιβάλλον.

Το Πρόγραμμα θα παρακολουθήσουν μαθητές της Δ’ τάξης των Δημοτικών Σχολείων της πόλης αλλά και τα νήπια των   Δημοτικών Παιδικών Σταθμών.   Οι επισκέψεις  υλοποιούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή  τις ώρες  9:00 π.μ.-12:00 μ.

Όλη αυτή η προσπάθεια στηρίζεται συλλογικά από πιστοποιημένους εκπαιδευτές, από τον Σύλλογο εκπαιδευτών υποψηφίων οδηγών Λάρισας, την Ένωση εκπαιδευτών υποψηφίων οδηγών Περιφέρειας Θεσσαλίας, την καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, εκπαιδεύτρια και προπονήτρια ποδηλασίας  Ευαγγέλου Ευαγγελία.

Την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018, στην επίσκεψη των μαθητών Δ΄ Τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου συνοδεία της εκπαιδευτικού κ. Παπαδημητρίου  Φωτεινής     παρευρέθησαν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δημήτρης Δεληγιάννης και η Διευθύντρια της Δ/νσης Αθλητισμού Πολιτισμού & Κοινωνικής Πολιτικής Σταυρούλα Μπαξεβάνου.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ