«ΚΑΜΠΑΝΑ» ΓΙΑ ΤΟ ΓΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΦΑΛΩΡΕΙΑ

Εκτός play off η ομάδα της Νίκαιας

Βαρύ το τίμημα για το Γ.Σ Νίκαιας που αγωνίζεται στο 2ο όμιλο του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ, αφού μετά τα όσα απαράδεκτα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Φαλώρεια, υπαιτιότητα καλαθοσφαιριστή του, έχασε το τρένο για τη διεκδίκηση μιας θέσης που οδηγούσε στα play off ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Η ομάδα της Νίκαιας τιμωρήθηκε με μηδενισμό και -2 βαθμούς για την ενέργεια του παίκτη της Κ. Αργυρόπουλου να επιτεθεί εναντίον των διαιτητών του αγώνα Γερακίνη-Φακίτσα, μετατρέποντας τον αγωνιστικό χώρο σε ρινγκ, κάτι που οδήγησε στην οριστική διακοπή του παιχνιδιού με τις γνωστές πλέον συνέπειες για την ομάδα του.

Με δεδομένο πως απομένουν μόλις δύο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος η ομάδα της Νίκαιας χάνει την ευκαιρία να διεκδικήσει την άνοδό της σε εθνική κατηγορία μέσω των play off, αφού μετά την τιμωρία της έπεσε στην 4η θέση της βαθμολογίας, ενώ το κάτι παραπάνω θα διεκδικήσει η ομάδα της Καλαμπάκας που μετά την άσχημη εξέλιξη πέρασε δεύτερη.

Κρίμα θα ξαναπούμε για μια ομάδα που κυνήγησε το στόχο της για να πετάξει τελικά στα σκουπίδια μια ολόκληρη τη χρονιά, ωστόσο καλό θα ήταν κάποιοι να συνετισθούν, αφού ούτε η εμπειρία τους αλλά ούτε και το επάγγελμά τους συνάδει με τη στάση που τηρούν χρόνια τώρα στους αγωνιστικούς χώρους.

Βλέπετε ο συγκεκριμένος παίκτης υπήρξε ουκ ολίγες φορές αρνητικός «πρωταγωνιστής» στα γήπεδα και φυσικά η στάση του δεν συνάδει ούτε με το άθλημα, ούτε πολύ περισσότερο με τη στολή και το σώμα που υπηρετεί.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ