ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΝΤΟΣΤΑΝΙΤΣ!

Απ. Τριανταφύλλου: Στόχος μεγαλομετόχου και διοίκησης ο εκφοβισμός

Μάλλον κάποιοι έχουν χάσει το μέτρο αλλά και την ψυχραιμία τους στην ΠΑΕ ΑΕΛ, αλλιώς δεν εξηγείται η μνημειώδης ανακοίνωση με την οποία κατακεραυνώνονται τοπικά μέσα ενημέρωσης που κάνοντας τη δουλειά τους και στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής δεοντολογίας κάλυψαν τη συνέντευξη τύπου του πρώην τεχνικού

της ΑΕΛ Ρ. Ντόστανιτς!

Δηλώνοντας οργισμένη η ΠΑΕ επιτίθεται αορίστως σε ιδιοκτήτες sites, την ώρα που «φωτογραφίζει» μόνο το δημοσιογράφο του αθλητικού ρεπορτάζ της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Λάρισας Απ. Τριοανταφύλλου, κατηγορώντας όλους για τον τρόπο προβολής της συνέντευξης τύπου του αποχωρήσαντος Σέρβου τεχνικού!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρει τα εξής:

“Η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν θέλει να δώσει ποτέ πολιτικό χρώμα σε οτιδήποτε έχει σχέση τόσο με την ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά και με την ΑΕΛική ιδέα, αλλά τόσο η ιδιοκτησία της, όσο και η διοίκηση της είμαστε οργισμένοι από τις συμπεριφορές ιδιοκτητών sites και του δημοσιογράφου που εργάζεται στο δημοτικό ραδιόφωνο, στον τρόπο προβολής της συνεντεύξεως τύπου του για 15 μέρες προπονητού της, ο οποίος παραιτήθηκε χωρίς να επιστρέψει τα χρήματα που πήρε προκαταβολικά, μόνο και μόνο γιατί δεν επέβαλε την παρουσία στο προπονητικό κέντρο και στα αποδυτήρια της ομάδος του αρτοποιού, εντελώς αναξιοπρεπούς, αλλά και γνωστού ρατσιστή, φίλου του. Η ΠΑΕ ΑΕΛ αξιολογεί τις συμπεριφορές όλων και τις αντιμετωπίζει ανάλογα. Ευτυχώς έχουμε καλά αντανακλαστικά και διορθώνουμε γρήγορα τα λάθη μας και κάθε μέρα μαθαίνουμε ποιοι είναι οι πραγματικοί φίλοι της ομάδος, οι οποίοι εύχονται και  χαίρονται τις επιτυχίες της και ποιοι προσδοκούν και εύχονται την αποτυχία της.”

Ο Απ. Τριανταφύλλου

«Κάλυψα άριστα τη συνέντευξη τύπου του Ρ. Ντόστανιτς, όπως επιτάσσει η δημοσιογραφική δεοντολογία, χωρίς ωστόσο να παραστώ σ’ αυτή λόγω υποχρεώσεων. Η δήλωση του μεγαλομετόχου και της διοίκησης μοναδικό στόχο έχει να εκφοβίσει», τόνισε σε δηλώσεις του στο paidis.com ο δημοσιογράφος της ΔΗΡΑΛ Απ. Τριανταφύλλου, προσθέτοντας πως για τις ανάγκες του ρεπορτάζ χρησιμοποίησε στη ραδιοφωνική του εκπομπή απόσπασμα των δηλώσεων του Ρ. Ντόστανιτς, οι οποίες «ανέβηκαν» νωρίτερα στο YouTube.

Αξίζει να σημειωθεί πως για την επίθεση της ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώθηκε και ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης, ενώ όπως ήταν φυσικό η ανακοίνωση αναμένεται να απασχολήσει και τον ΠΣΑΤ, που ενημερώθηκε επίσης για το περιστατικό.

 

Ειρήνη Παπουτσή

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com