ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΚΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 21/3

Με κεντρικό θέμα συζήτησης την οργάνωση της πάλης για τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και την πανεργατική συγκέντρωση που ορίστηκε για τις 21 Μαρτίου στην κεντρική πλατεία της Λάρισας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης σύσκεψη των διοικήσεων των σωματείων που ανήκουν στη δύναμη του Εργατικού Κέντρου Λάρισας.

«Καλούμαστε σε νέους αγώνες προκειμένου να αναχαιτίσουμε τη συνεχιζόμενη αντεργατική επίθεση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, του μεγάλου κεφαλαίου και της Ε.Ε, που με αντιλαϊκά μέτρα κάνουν ακόμη πιο δύσκολη τη ζωή των εργατικών οικογενειών», τόνισε στην εισήγησή του ο πρόεδρος του ΕΚΛ Τ. Τσιαπλές, καλώντας όλους σε συσπείρωση στα σωματεία και μαζική συμμετοχή στην πανεργατική συγκέντρωση της κεντρικής πλατείας.

Στο πλαίσιο της σύσκεψης αποφασίστηκε η πραγματοποίηση καμπάνιας ενημέρωσης και διανομή σχετικού υλικού για τις ΣΣΕ στους χώρους δουλειάς, ενώ ενόψει και της νέας κινητοποίησης που θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα στη Λάρισα (21/3) η διοίκηση του ΕΚΛ θα παραχωρήσει την ερχόμενη Δευτέρα 19 Μαρτίου, στις 12.00, σχετική συνέντευξη τύπου, όπου και θα παρουσιάσει τις θέσεις της.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ