ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΛΚΑΖΑΡ ΓΙΑ ΝΕΑ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΑΕΛ

Μάλλον αναμενόμενη η εξέλιξη που αφορούσε στη χρήση του σταδίου Αλκαζάρ από την ΠΑΕ ΑΕΛ για τις ανάγκες των «βυσσινί» από τη νέα αγωνιστική περίοδο, αφού το απαγορευτικό κόστος των παρεμβάσεων που πρέπει να γίνουν στο γήπεδο απομακρύνουν αυτή την προοπτική.

Τα παραπάνω ήρθε να επιβεβαιώσει ανακοίνωση της ΠΑΕ, όπου τονίζεται πως μετά την συνάντηση του κ. Κούγια με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη έγινε γνωστό ότι είναι αδύνατη η ανακατασκευή του Σταδίου Αλκαζάρ, λόγω της απαιτήσεως χρηματικού ποσού πολλών εκατομμυρίων ευρώ, αφού το Στάδιο Αλκαζάρ παρουσιάζει, εκτός των άλλων, μεγάλα προβλήματα στατικότητας γενικά και ιδιαίτερα στις εξέδρες.

Σημειώνεται πως η ΠΑΕ ΑΕΛ προχώρησε ήδη στην κατάθεση αίτησης για μείωση του μισθώματος χρήσης του ARENA κατά 50%, η οποία προσδιορίστηκε να δικαστεί στις 17 Μαΐου από το Πρωτοδικείο Λάρισας, ενώ η ΠΑΕ θα προσεπικαλέσει για να παραστούν τον Δήμο Λαρισαίων, την Ερασιτεχνική ΑΕΛ, αλλά και την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λάρισας.

Την ίδια ώρα δεν είναι λίγοι εκείνοι που συνδέουν την εξέλιξη με πρόταση μέλους της διοίκησης της ΕΠΣΛ που είδε το φως της δημοσιότητας και αφορούσε στα παιχνίδια της Εθνικής με μόνιμη έδρα το ARENA, με την Ομοσπονδία-σε περίπτωση τέτοιας εξέλιξης-να χρεώνεται την ανακατασκευή του χλοοτάπητα αλλά και τη κάλυψη διαφόρων αναγκών του γηπέδου (τουαλέτες, κοινόχρηστοι χώροι κλπ) «σηκώνοντας» και το οικονομικό βάρος των εργασιών.

Δεν θα ήταν άσχημα, και ματς της Εθνικής μονίμως στη Λάρισα και «χαλί» το γήπεδο που μοιάζει… βοσκοτόπι και μηδέν κόστος για τους «βυσσινί»…

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ με νέες αιχμές κατά της διοίκησης της Ερασιτεχνικής έχει ως εξής:

“1. Στις 17/5/2018 προσδιορίστηκε να εκδικαστεί ενώπιον του Πρωτοδικείου Λαρίσης η αίτησις της ΠΑΕ ΑΕΛ κατά της Γήπεδο Λάρισας ΑΕ (Πηλαδάκης) για μείωση του μισθώματος κατά 50% της χρήσεως του AEL FC ARENA.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα προσεπικαλέσει για να παραστούν τον Δήμο Λαρσαίων, την Ερασιτεχνική ΑΕΛ, αλλά και την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λάρισας.

Η εξέλιξις αυτή είναι επιβεβλημένη μετά την συνάντηση του κ. Κούγια με τον Υφυπουργό Πολιστισμού και Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη και την γνωστοποίηση από τον κ. Υφυπουργό προς τον κ. Κούγια, ότι είναι αδύνατη η ανακατασκευή του Σταδίου Αλκαζάρ, λόγω της απαιτήσεως χρηματικού ποσού πολλών εκατομμυρίων ευρώ, αφού το Στάδιο Αλκαζάρ παρουσιάζει, εκτός των άλλων, μεγάλα προβλήματα στατικότητας γενικά και ιδιαίτερα στις εξέδρες.

2. Η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν πρόκειται να σχολιάσει ούτε κατά το ελάχιστο τα όσα ελέχθησαν από την διοίκηση της Ερασιτεχνικής και δημοσιοποιήθηκαν σήμερα στον τοπικό τύπο και σε sites, γιατί το μόνο το οποίο ανεδείχθη χωρίς καμία αμφιβολία, είναι ότι στις δύο τελευταίες γενικές συνελεύσεις της Ερασιτεχνικής συμμετείχαν και ψήφισαν στην μέν τακτική μόνο 43 μέλη συμπεριλαμβανομένων και των 15 μελών του ΔΣ, τα οποία ψήφισαν τους εαυτούς τους, στη δε χθεσίνη έκτακτη το σύνολο των παρευρισκομένων μαζί με τα μέλη του ΔΣ και των ιδιοκτητών κάποιων γνωστών περιθωριακών sites δεν ξεπέρασαν τους 30, παρά το ότι το ΔΣ της Ερασιτεχνικής έκανε τεράστια προσπάθεια για την επιτυχία της, δηλαδή στη γενική συνέλευση συμμετείχαν, με ελάχιστες εξαιρέσεις, οι γνωστοί οι οποίοι αναλώνουν το μεγαλύτερο χρόνο της ημέρας τους στο διαδίκτυο στο να επικοινωνούν μεταξύ τους, είτε χρησιμοποιώντας το όνομα τους, είτε με ψευδώνυμο και να ανταλλάσσουν μεταξύ τους μηνύματα και αναρτήσεις στο διαδίκτυο.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ παρόλη τη χυδαιότητα των όσων αναρτώνται στο διαδίκτυο καθημερινά ακόμη και απο μέλη του ΔΣ της Ερασιτεχνικής εις βάρος της ιδιοκτησίας και των μελών του ΔΣ της ΠΑΕ, εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο του ΔΣ και κορυφαίο επιχειρηματία στον τομέα των ασφαλειών κ. Ανδρέα Λιόντο, από τον Αντιπρόεδρο του ΔΣ και διδάκτορα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσάλίας κ. Ηλία Παλαιοχωρλίδη, από τον Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύβουλο της ΠΑΕ και Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αγιάς κ. Σωτήρη Μάρκου και από το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ και απόστρατο αξιωματικό κ. Χαράλαμπο Τσιαπάλα και οι ψύχραιμες και πολιτισμένες τοποθετήσεις τους δημιουργούν στην ΠΑΕ ΑΕΛ την προσδοκία ότι το ΔΣ της Ερασιτεχνικής θα αντιληφθεί τη λάθος πολιτική του εις βάρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, η οποία απομάκρυνε τα μέλης της, με τις συνεχείς δυσφημιστικές και αρνητικές ενέργειες της και είτε θα αλλάξει την πολιτική του, είτε θα παραιτηθεί, ώστε να αναγεννηθεί η Ερασιτεχνική ΑΕΛ, η οποία από 700 ενεργά μέλη στη συνέλευση που αποφάσισε να αναθέσει το ποδοσφαιρικό τμήμα στον Βαγγέλη Πλεξίδα, κατέληξε στη χθεσινή γενική συνέλευση να είναι παρόντα 25 μέλη”.

Ε.Π.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com