ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ Α.Ο ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ ΘΑΝΑΣΗ ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟ

Το δήμαρχο Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλο επισκέφθηκε στο γραφείο του αντιπροσωπεία από τον ποδοσφαιρικό σύλλογο Α.Ο. Μαυροβουνίου αποτελούμενη από τους Γ. Μπαντζέλα (ταμίας), Σ. Νούλα (γενικός αρχηγός) και  Κ. Τσιαγκλάνη (γενικός γραμματέας).

Οι παράγοντες της ομάδας, αφού πρόσφεραν στο δήμαρχο αναμνηστικά τον ευχαρίστησαν για συμπαράσταση του προς το σύλλογο καθώς και για τα έργα που πραγματοποιήθηκαν στο γήπεδο τους (τοποθέτηση προβολέων κ.λπ) ύστερα από πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής. Ο κ. Νασιακόπουλος δήλωσε ότι η δημοτική αρχή και η Αντιδημαρχία Αθλητισμού βρίσκονται στο πλευρό όλων των συλλόγων που δραστηριοποιούνται στο δήμο Κιλελέρ βελτιώνοντας τις αθλητικές εγκαταστάσεις αρχικά και παρέχοντας σε αυτούς κάθε είδους βοήθεια. Ειδικότερα για το Μαυροβούνι ο δήμαρχος, εξ αφορμής της επίσκεψης, ενημέρωσε του παράγοντες της ομάδας για την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής του έργου ύδρευσης που ξεκινά τις επόμενες ημέρες.

Πρόκειται για ένα έργο  ενταγμένο στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020 προϋπολογισμού 350.000 ευρώ. Ένα έργο πνοής για το Δήμο Κιλελέρ και την Τ.Κ Μαυροβουνίου δήλωσε ο δήμαρχος και συνέχισε: «Με την συνεργασία της Περιφέρειας αξιοποιούμε μια υφιστάμενη γεώτρηση στον Κραννώνα και δίνουμε νερό στο Μαυροβούνι με νέο αγωγό. Το χωριό αυτή τη στιγμή πίνει νερό από 4 βρύσες. Με το έργο αυτό και με το ενδιαφέρον και τη συνεργασία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού λύνουμε το πρόβλημα της ύδρευσης και προσφέρουμε άφθονο και ποιοτικό νερό στους κατοίκους του χωριού». Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι αθλητισμού και τεχνικών έργων Κ. Φιλιππούλης και Κ. Χατζηκωνσταντίνου.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com