ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΗΣ Β’ ΔΟΥ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες αποκατάστασης της λειτουργίας της Β’ ΔΟΥ Λάρισας, που πλέον στεγάζεται στο κτίριο της οδού Χατζημιχάλη 81, όπου λειτουργεί και η Α’ ΔΟΥ, ενώ τους κανονικούς της ρυθμούς βρίσκει πλέον και η περιοχή όπου βρίσκεται το κατεστραμμένο κτίριο της εφορίας.

Μετά την αποχώρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, από τον πεζόδρομο της Πατρόκλου και της Ρούσβελτ αποχώρησαν και τα περιπολικά της αστυνομίας που φρουρούσαν το χώρο για τον κίνδυνο ατυχήματος, ενώ αποσύρθηκαν και οι κόκκινες περιοριστικές κορδέλες, με την κίνηση να ξαναβρίσκει το ρυθμό της.

Την ίδια ώρα στο κατεστραμμένο από την πυρκαγιά κτίριο μπήκαν σκαλωσιές, καθώς ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης των εξωτερικών υαλοπινάκων, ενώ σε αναμονή βρίσκεται πάντα και το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων για τα αίτια της φωτιάς.

Σύμφωνα πάντως με όλες τις ενδείξεις η φωτιά φαίνεται να ξεκίνησε από το εσωτερικό του κτιρίου, ωστόσο ασφαλή συμπεράσματα αναμένονται από τους υπεύθυνους το επόμενο χρονικό διάστημα, ενώ στη γύρω περιοχή, 10 και πλέον μέρες μετά το συμβάν, έντονη παραμένει η μυρωδιά του καμένου.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ