ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ

«Καμπάνα» για Κούγια και ΠΑΕ

Ευκαιρία για την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων για το νέο τεχνικό της ΑΕΛ Σωτήρη Αντωνίου, που είδε την ομάδα του για πρώτη φορά σε αγωνιστικό ρυθμό, έστω και με τη μορφή φιλικού, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΛ σε ένα «γεμάτο» παιχνίδι αναδείχθηκε ισόπαλη με το Λεβαδειακό με σκορ 2-2, με τους «βυσσινί» να προηγούνται στο ημίχρονο με 0-1 χάρη σε τέρμα του Ντέλετιτς από το 40ο λεπτό.

Στην επανάληψη καλύτερη η τοπική ομάδα έφτασε στην ανατροπή σημειώνοντας δύο τέρματα, αφού Καθάριος και Νίκας έγραψαν το 2-1 για την ομάδα τους, με την ΑΕΛ να βρίσκει την απάντηση ισοφαρίζοντας τελικά σε 2-2 με σκόρερ το Ναζλίδη (75’).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Ζοάο Φαβάρο, Τριποτσέρης, Ζαραδούκας, Τσαμπούρης, Καραχάλιος, Μητρόπουλος, Σουμπίνιο, Μαρκόφσκι, Γιουσούφ, Γιακουμάκης. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Σωτηρίου, Ντιόγκο, Καλτσάς, Ομπιόρα, Καθάριος, Σαβαντογκό, Μπελγκαζουανί, Νίκας.

ΑΕΛ (Σωτήρης Αντωνίου): Θεοδωρόπουλος, Γιοβάνοβιτς, Μόρας (80′ Καρατάσιος), Ζίζιτς (65′ Γκόικοβιτς), Μασούρας (65′ Μακρής), Μλαντένοβιτς (75′ Λυκούργος), Λαγός, Φατιόν (75′ Μπάλλας), Μιλοσάβλεβιτς (46′ Ναζλίδης), Ντέλετιτς (82′ Δερμιτζάκης), Κρίζμαν.

«ΚΑΜΠΑΝΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ

Εξάλλου με απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ η ΠΑΕΛ ΑΕΛ και ο μεγαλομέτοχός της Α. Κούγιας τιμωρήθηκαν για τη συμπεριφορά τους στο ματς κυπέλλου με τα Γιάννινα.

Πιο συγκεκριμένα ο Α. Κούγιας που ήταν δηλωμένος στο φύλλο αγώνα ως διερμηνέας καλείται να πληρώσει πρόστιμο 5.000 ευρώ, ενώ του απαγορεύτηκε η είσοδος στους αγωνιστικούς χώρους για ένα μήνα. Στην ΑΕΛ επιβλήθηκε χρηματική ποινή ύψους 7.500 ευρώ.

Ε.Π.

ΦΩΤΟ: gazzetta.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ