ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ 3ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ Γ.Σ ΝΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΦΩΤΟ)

Μια μοναδική γιορτή ρυθμικής γυμναστικής και χορού απόλαυσαν το μεσημέρι της Κυριακής πάνω από 2.000 φίλαθλοι που γέμισαν τις κερκίδες του κλειστού της Νεάπολης δίνοντας και φέτος δυναμικό παρών στο 3ο Φεστιβάλ Ρυθμικής Γυμναστικής που διοργανώθηκε από το Γ.Σ Νίκη Λάρισας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας

και με την έγκριση της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

Σε μια πανδαισία ρυθμικής γυμναστικής και χορού αθλητικοί σύλλογοι και οργανισμοί, σχολές χορού , ομάδες ιδιωτικών σχολείων και σύλλογοι παιδιών με ειδικές ικανότητες από τη Λάρισα, την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Βόλο, τα Τρίκαλα, την Καρδίτσα, την Ελασσόνα, το Δήμο Τεμπών και το Δήμο Κιλελέρ παρουσίασαν σε μια εκδήλωση-γιορτή προγράμματα ρυθμικής γυμναστικής, σύγχρονου χορού, μπαλέτου, μουσικοκινητικής και hip-hop κερδίζοντας εμπειρίες, αλλά και το χειροκρότημα του κοινού, ενώ υπέροχα βραβεία και δώρα μοιράστηκαν σε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στην εξαιρετική διοργάνωση.

Σε σύντομο χαιρετισμό της η πρόεδρος και προπονήτρια του Γ.Σ Νίκη Λάρισας Ναταλία Μπελιάεβα ευχαρίστησε όλους για τη συμμετοχή και την αθρόα προσέλευση, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στην προώθηση της ρυθμικής γυμναστικής μέσα από δράσεις όπως αυτή, που εξελίσσεται σε ένα θεσμό με πανελλήνια απήχηση που αναδεικνύει τόσο το άθλημα όσο και την ίδια την πόλη της Λάρισας.

Παίρνοντας το λόγο ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Θεσσαλίας Θ. Παιδής έδωσε συγχαρητήρια στους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες για τη μεγάλη επιτυχία του φεστιβάλ, τονίζοντας πως η Περιφέρεια Θεσσαλίας και προσωπικά ο Περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός στηρίζουν εμπράκτως το άθλημα και κάθε προσπάθεια που συμβάλλει στην ανάδειξη και προώθησή του.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ