«ΣΚΟΡΠΙΣΕ» ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΜΕ 4-1 Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ηχηρή ήταν η επιστροφή στις νίκες για τον Απόλλωνα Λάρισας, που στο πλαίσιο της  22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League «σκόρπισε» την Αναγέννηση Καρδίτσας κερδίζοντας το θεσσαλικό ντέρμπι με 4-1, την ώρα που ο προπονητής της ΑΣΑ Γ. Βαζάκας άνοιγε έντονο διάλογο με τους λιγοστούς φιλάθλους

της ομάδας του που ζητούσαν επίμονα την παραίτησή του!

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι την εστία του Απόλλωνα, αφού μόλις στο 6’ κεφαλιά του Σουντουρά πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Παϊτέρη, ενώ η πρώτη προειδοποιητική βολή του Απόλλωνα ήρθε από τα πόδια του Τσιλούλη, το σουτ του οποίου μπλόκαρε στο 17’ ο Γκέκας.

Δεν συνέβη το ίδιο όμως 2’ λεπτά αργότερα, όταν ο Χατζής έστρωσε τη μπάλα με το κεφάλι στον Τσιλούλη και κείνος με συρτό σουτ νίκησε το Γκέκα γράφοντας το 1-0, ενώ στο 32’ ήταν η σειρά του Κανούλα να χρησθεί σκόρερ, όταν εκμεταλλευόμενος παράλληλη σέντρα του Κουρτεσιώτη έστειλε με προβολή τη μπάλα στα δίκτυα της ΑΣΑ γράφοντας το 2-0.

Λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου ο Απόλλωνας «κλείδωσε» ουσιαστικά τη νίκη του, όταν στο 44’ Σουλίδης και Μαυριάς άλλαξαν ιδανικά τη μπάλα και ο Σουλίδης πλάσαρε εύστοχα για το 3-0.

Με κεκτημένη ταχύτητα συνέχισε και στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλωνας, χάνοντας ευκαιρίες με τους Τσιλούλη και Μαυριά να διευρύνει το σκορ, ενώ η Αναγέννηση βρήκε τελικά δίχτυα με το 17χρονο Κορέλα, που με δυνατό σουτ μείωσε σε 3-1 για την ομάδα του στο 86’, ωστόσο την τελευταία λέξη είχε και πάλι ο Απόλλωνας, αφού στις καθυστερήσεις ο Τσιλούλης σημείωσε το 4-1, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Απόλλων Λάρισας (Ν. Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Χατζής (71′ Καρακατσάνης), Μαυριάς, Αγρόδημος, Κανούλας (85′ Ιβανίδης), Σουλίδης (65′ Λίταινας), Τσιλούλης.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Γ. Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Θεοδωράκης, Μπούσδρας (46′ Μούτσιος), Μπιτέλης, Σουντουρά, Ρουσσάκης, Τζέκος, Χαντζάρας (85′ Κορέλας), Ντάγκρας (54′ Καραγιάννης).

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ