ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ – ΛΥΚΕΙΟ ΔΟΜΕΝΙΚΟΥ

Ολοκληρώθηκε   η   εγκατάσταση   δέκα     νέων   υπολογιστών   στο   Εργαστήριο   Πληροφορικής   του σχολείου και έτσι πλέον οι μαθητές – τριες του Γυμνασίου     και Λυκείου Δομενίκου  θα μπορούν να δουλεύουν σε σύγχρονους Υπολογιστές και νέες οθόνες .

Η αντικατάσταση των υπολογιστών ήταν χρόνιο αίτημα   όλων των εκπαιδευτικών του σχολείου και των μαθητών.Η δαπάνη της αγοράς καλύφθηκε  με ίδια χρήματα που προέρχονται από τα έσοδα του σχολείου και συγκεκριμένα   από   το   ενοίκιο   του   κυλικείου,   μετά   από  απόφαση   της   Σχολικής   Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης του Δήμου Ελασσόνας και του Προέδρου της κ. Τσουκαρέλα Νικολάου.

Έτσι μετά από τις βελτιώσεις και αλλαγές που γίνανε πέρυσι στην αίθουσα εκδηλώσεων με τη δημιουργία της θεατρικής σκηνής και την εγκατάσταση νέου σύγχρονου ηχητικού συστήματος το σχολείο   είναι ικανό να παρέχει στους μαθητές του σύγχρονα εποπτικά μέσα για τη διδασκαλία των μαθημάτων αλλά και των εκδηλώσεων του.

“Θα  θέλαμε   να   ευχαριστήσουμε  το   ΚΕΠΛΗΝΕΤ  Λάρισας  για  την  τεχνική   υποστήριξη   και   την εγκατάσταση των προγραμμάτων στους νέους Υπολογιστές. Ευχαριστούμε την Σχολική Επιτροπή για την ικανοποίηση των αιτημάτων μας, που έχουν ως κύριο σκοπό την αναβάθμιση της παρεχόμενης εκπαίδευσης στους μαθητές μας”, σημειώνουν οι διευθυντές και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ