ΣΥΡΙΖΑ: ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ

Συνάντηση μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο πέτρινο δημαρχείο του Αμπελώνα στην οποία αναπτύχθηκαν εισηγήσεις για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις στα εθνικά θέματα, την υπόθεση NOVARTIS, τη μεταμνημόνιο εποχή, από το γραμματέα και τον αναπληρωτή γραμματέα της Ν.Ε.

του κόμματος Π. Παπαγεωργίου και Β. Ζωγράφο αντίστοιχα, αλλά και τα αυτοδιοικητικά και τις εξελίξεις στο δήμο Τυρνάβου από τον αντιδήμαρχο Τυρνάβου Χρ. Τσιόπα.

Οι κ.κ. Παπαγεωργίου και Ζωγράφος, αναφέρθηκαν διεξοδικά στις εξελίξεις, εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία τους για καθαρή έξοδο από τα μνημόνια το καλοκαίρι, αλλά και για την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2019.

Από την πλευρά του ο κ. Τσιόπας αφού τόνισε ότι η ΣΥΝ πολιτεία είναι η παράταξη που είναι παρούσα και καθορίζει τις εξελίξεις στο δήμο Τυρνάβου, παρουσίασε πτυχές του έργου της δημοτικής αρχής και κάλεσε όλα τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους του κόμματος να είναι κοντά στη δημοτική παράταξη και συμβάλουν με τις προτάσεις και την παρουσία τους στην πορεία της.

Ο αντιδήμαρχος απηύθυνε μήνυμα ενότητας και συνεργασίας λέγοντας ότι στην πορεία για τις εκλογές του 2019 κανείς δεν περισσεύει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ