ΣΑΛΟΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΚΑΙ ΓΑΜΠΡΟΥ

ενδιαφέροντος για παρόμοια θέματα.

Οπως ήταν αναμενόμενο το πρωτοσέλιδο με τίτλο “Έπιασε στα πράσα τη μάνα με τον άντρα της – Σάλος στη Λάρισα με 35χρονο γαμπρό και πεθερά – Σε σοκ η νεαρή γυναίκα που δεν πίστευε στα μάτια της” αποτέλεσε πόλο έλξης για χιλιάδες Λαρισαίους που το έκαναν πρώτο θέμα συζήτησης σε όλα τα στέκια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Star News” “Πρόκειται για έναν 35χρονο άνεργο εδώ και λίγους μήνες, καθώς η κατασκευαστική εταιρεία στην οποία εργαζόταν προχώρησε σε απολύσεις. Για αυτό τον λόγο τους τελευταίους μήνες είχε αναλάβει τοπικά μερεμέτια της πόλης μέχρι να βρει μια σταθερή εργασία.

Δυστυχώς όμως καθημερινά γύρναγε σπίτι με χαρτζιλίκι και όταν τον ρωτούσε η γυναίκα του που ξοδεύει τα χρήματα του, της έλεγε ότι παίζει στοιχηματικά παιχνίδια και για αυτόν τον λόγο αργεί να πάει και σπίτι του. Η γυναίκα αποφάσισε να πάρει άδεια από την εργασία της για να δει που τζογάρει καθημερινά ο άντρα της.

Για κακή του τύχη ο 35χρονος επισκέφθηκε την πεθερά του αλλά δυστυχώς αυτή η επίσκεψη κράτησε ώρες. Αποφασισμένη η σύζυγος να δει τι συνέβαινε τόσες ώρες μπούκαρε στο σπίτι της μάνα της και τους «τσάκωσε» στο κρεβάτι! Στο σπίτι εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλλους και από τις φωνές κατάλαβε όλη η γειτονιά, αυτά που συνέβαιναν”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ