ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ VODAFONE ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Πρόσφατα η Vodafone Ελλάδας ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία Φυσικό Αέριο Αττικής για την εμπορία υπηρεσιών φυσικού αερίου και ηλεκτρικού ρεύματος, μέσα από την αλυσίδα λιανικής των καταστημάτων Vodafone, μεταξύ των οποίων και αυτό του Αμπελώνα.

Στο κατάστημα της VODAFONE στον Αμπελώνα θα μπορέσετε να μάθετε για όλα τα πακέτα που αφορούν οικιακούς πελάτες, καταστήματα και επιχειρήσεις καθώς και τις επιπλέον παροχές που θα έχει κάποιος που θα επιλέξει να έλθει σε συμφωνία για το ηλεκτρικό ρεύμα και αφορούν εκπτώσεις στο λογαριασμό, επείγουσα τεχνική βοήθεια για το σπίτι και την επιχείρηση δωρεάν η οποία αφορά:

Ξαφνικές ή απροσδόκητες φθορές στα υδραυλικά, στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, στις κλειδαριές, στην πόρτα της κύριας εισόδου, τη θραύση κρυστάλλων κ.λπ.

Επιπλέον η συνεργασία προσφέρει ασφάλιση περιεχομένου κατοικίας για ασφαλισμένο κεφάλαιο έως 3.000 € και μηδενική εγγύηση για εξόφληση λογαριασμού με πάγια εντολή.

Επισκεφθείτε το κατάστημα της vodafone στην οδό Θερμοπυλών 33 στον Αμπελώνα ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 24920 32 012 καθημερινά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ