ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΜΠΑΙΝΕΙ Η «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ»

Ανακοίνωση της παράταξης της αντιπολίτευσης στο δήμο Τεμπών που ξεκίνησε ήδη επαφές και συγκεντρώσεις μελών

Με στόχο την εκλογική επιτυχία στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 στο δήμο Τεμπών, η παράταξη «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ» του Γιώργου Μανώλη, άρχισε να πραγματοποιεί συγκεντρώσεις των μελών της, όχι απλά για την διατήρηση της συνοχής της παράταξης, αλλά και για την οργάνωση και διεύρυνση αυτής.

Ήδη έγιναν οι πρώτες μιας σειράς συναντήσεων των μελών της παράταξης ανά δημοτική ενότητα, όπου καταγράφηκε η συσπείρωση των παλαιών στελεχών αλλά και η προθυμία νέων να συσπειρωθούν γύρω από την προσπάθεια του Γ. Μανώλη για την αλλαγή στη δημοτική αρχή. Συζητήθηκαν οι καινοτομίες που θα φέρει η ψήφιση του νόμου για την εκλογή των αυτοδιοικητικών οργάνων, όπου  καθιερώνεται η απλή αναλογική  και χαράχθηκε η στρατηγική διαλόγου και πρωτοβουλιών, με στόχο την συστράτευση νέων και άφθαρτων ανθρώπων ανεξαρτήτως πολιτικών προτιμήσεων, οι οποίοι θα έχουν την θέληση και τη δύναμη για συναίνεση και συνεργασία γράφοντας έτσι με τα δικά τους χέρια το αύριο του τόπου μας.

Συνεχίζουμε ενωμένοι να ελπίζουμε, να οραματιζόμαστε και να προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι μας αξίζει και μας πρέπει άλλο μέλλον από αυτό που μας προσφέρουν και μας τάζουν. Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Μόνο αυτοί που έχουν αποδείξει πως ενδιαφέρονται μόνο για τον εαυτό τους. Έφτασε ο καιρός  της πραγματικής αλλαγής. Η ευκαιρία δεν πρέπει να πάει χαμένη . Ήρθε η ώρα να πάμε το δήμο μας μπροστά…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ