ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η συνάντηση του Προέδρο κ. Γιαννακόπουλου  και της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Λάρισας με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Σωτήριος Γιαννακόπουλος εξέθεσε στον Υπουργό τα προβλήματα της επιχειρηματικότητας  και πρότεινε λύσεις που θα οδηγήσουν στην ενίσχυση των ΜΜΕ. Συζητήθηκε έντονα  η επιτακτικότητα ελάφρυνσης της φορολογίας για τις επιχειρήσεις, τα κόκκινα δάνεια και ο εξωδικαστικός μηχανισμός ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων  και ελευθέρων επαγγελματιών και τονίστηκε από τη μεριά του Επιμελητηρίου το ότι είναι απαραίτητο το Υπουργείο Οικονομικών να παρέμβει ΑΜΕΣΑ στις τράπεζες σε σχέση με τη χορήγηση δανείων στους επιχειρηματίες προς διευκόλυνσή τους.

Τέλος η Διοίκηση του Επιμελητηρίου παρέδωσε στον Υπουργό υπόμνημα με όλες τις θέσεις που εκπροσωπεί η τοπική επιχειρηματικότητα, το οποίο και σας επισυνάπτουμε.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιαννακόπουλος επέδωσε στον υπουργό υπόμνημα με τις θέσεις, προτάσεις και αιτήματα του φορέα. Για να δείτε το υπόμνημα πατήστε ΕΔΩ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ